Már csak alá kell írni a megállapodást az E. ON földgázcégeinek megvásárlásáról. Ám nagy kérdés, hogy a százmilliárdos vételáron túl mibe is kerül majd ez az országnak. Minden megállapodás létrejött, csak technikai részletkérdések maradtak hátra – derült ki ma reggel a Kossuth Rádióban, ahol Orbán Viktor miniszterelnök adott interjút. Összesen négy földgáztározóról van szó és arról a szerződésről, amely az oroszországi gáz importálását szabályozza, vagyis a jövőben Magyarország fog tárgyalni az oroszokkal arról, mennyi gázt hoz be, milyen ütemezésben és mennyiért. (Ennek tükrében nem csoda, hogy intenzíven barátkozik a kormány az oroszokkal.)

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Biztos, hogy ez lesz az év legdrágább üzlete? Még csak február 1-e van...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Biztos, hogy ez lesz az év legdrágább üzlete? Még csak február 1-e van...
Pisti271
Szakértő szerint 300 millió euró a reális ár, 800-ért tényleg drága. :(
atv.hu/cikk/video-20130115_martha_imre
coni
Érdekes, hogy a pontos árat magánügyként kezeli. A mi pénzünkből.
sóher
Remek munka 3x-an veszi meg , a kérdés az hogy joga van -e Orbánnak egyedül mindenben dönteni mikor kárt okoz a Magyar népnek!
coni
Ne feledd SÓHER, hogy a választók 53%-a úgy gondolta, hogy épeszű!
Más kérdés, hogy a bűncselekmény az bűncselekemény. Majd Szájerné kivizsgálja.
Pálinkafőző Rézüst
@coni: pontosabban a választásra jogosultak 52%-ának az 53%-a! Mert csak a fele (52%) ment el szavazni a jogosultaknak.
tűzróka1939
Őt meg karóba kéne húzni . Hááá nem mindegy Üt Húz ?
sóher
@coni: Tévedsz az 50 %ment szavazni annak a 30%-a lett a 2/3.ad
sóher
@Pisti271: 500 milló euró hoppá rézi ahogy szókta külföldi bankszámlára ,senki nem ellenőrzi ezért nem kellett ai IMF , mert ha másoktól vesz fel hitelt nem kell elszámolni mocskos csaló fúj!mikor lesz vége annak az aljasságnak ?
tűzróka1939
Valaki tudja, hogy kik adták el a gáztárolókat és , hogy kinek a tulajdonában voltak ?
Mobil123
Az év ?? Az év század legdrágább üzlete!!!
lajospapa
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a színtiszta igazság. Nagyapám ezt úgy határozta meg : a fél lófasznak fele. Még hozzátenném ,hogy aki nem ment el az kapja a többit. Megérdemli
majd akkor is, ha legközelebb nem megy szavazni. Még ugyanis nincs királyság, a nép egyenlőre választhat, de a választással el is dönti sorsát. Az otthon maradó ráadásul eladja döntését, pedig később rá is hivatkoznak: 2/3 felhatalmazás.
verőce21
Az energiatakarékosság sajátossága, hogy 12-15 évre előre kifizeti a beruházó "egyösszegben" a megtakarításokat. :(
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: Ha valóban ők adták el, akkor komoly a felelősségük! Véleményem szerint a lakosságnak szolgáltató cégeket bűn átjátszani külföldieknek.
coni
Mind a rezsi csökkentés, mind a gáztároló vásárlás tiszta politikai demagógia. Ennek legékesebb bizonyítéka hogy nem volt előzetes egyeztetés szakemberekkel, nem volt kalkuláció, nincs magyarázat, csak a sumákolás, titkolózás és lózung. Nem véletlen, hogy a vagyonkezelő igazgatója azonnal felmondott ahogy megkötötte OV. a max.??850 millió eurós szerződést az eonnal, mert nem akart begy későbbi elszámoltatás miatt börtönbe kerülni.
Ebben a kérdésben az embereknek kizárólag szakemberek véleményét szabad meghallgatni, és főleg el kell gondolkoznia azon, hogy miért kezelik az üzletág vásárlást úgy mintha Orbán a saját pénzéből vette volna és ezért nem tartoznak elszámolással az adófizetők felé.
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Telitalálat ! Az akkori tulajdonos pedig a a MOL rt volt . @lenhardtibolya: Igen az bűn ha mások adják el . De mint tudjuk őfélkegyelmessége minden bűntől mentes . Hiába a gondolkodás fejfájást okoz neki . Jaj ez a "véleményem" mondás ugye viktorkám szájából hangzott el ?
coni
@sóher: 01.01.19:18

Ismerve a körülményeket aki otthon maradt, nem ment szavazni, az is szavazott. Mindenki tisztában volt vele, hogy a tét az, hogy lesz e 2/3-os diktatúra.
Nyilván most pont azok panaszkodnak a legjobban akik annyi fáradtságot sem vettek, hogy kiválasszák két rossz közül (azt a tényt nem érdemes vitatni, hogy egyik párt korruptabb mint a másik) a kevésbé rosszat.
lajospapa
Biztató, hogy minden ciklusban összejön egy-két jó üzlet, először volt a székházeladás, aztán a Kaya Ibrahim egy kis Tokaj. Persze ezek piti dolgok voltak A Grippen már rendesebb. A nyugdíjbiztosító, a Mol vásárlás, Egy-két közbeszerzés csurran cseppen. Más megvilágításban, ha én el vagyok adósodva nem veszek olyat ami drága és nincs rá pénzem. Az országnak most erre van?
lacika1ö
Sziasztok ,a bankok már előre le vonják a tranzakciós adót pedig még nem is utaltak pénzt,vagy vettem fel,ez a CiTi bank,,nagyon nyilvánosan megy a lopás.Ez Orbán kormány nagy átverése.Mért kell a Magyar népnek a külföldi rabló bankok ?? Az Oroszok kimentek jöttek a rabló bankok,azokat is ki kell űzni az országunkból !!!
coni
@lajospapa: Ugye ez a pofátlanság az aggasztó, hogy már nem is próbálják leplezni azt hogy kirabolják az országot, hanem a szemünkbe nevetnek: ti akartátok ezt a 2/3-dal, most megkaptátok, úgy sem tudtok mit tenni ellene. Igazuk van, nem sokat tehetünk. Még azt se kérdezhetjük meg hogy osztották szét a 800 millió eurót.
Korábban még kicsit zavarban voltak amikor lebuktak.
lacika1ö
@coni: Én szívesen fegyvert fogok,,csak legyen vége a kizsákmányolásnak !!És éljen a nép a maga ön akaratával.Ki az országból az idegenekkel..van saját bankunk,csak fertőzik a levegőt !!!
loboncos
@lacika1ö: "én szivesen fegyvert fogok".Kit lőnél le elsőnek?
lajospapa
@lacika1ö: Drága Lacika ! Ne kapkodj Te a fegyverért, "mert ki kardot ránt kard által vész el". Áruld el egyébként melyik is a Te bankod? Talán Te is vettél néhány részvényt mostanában mint Csányiné?
kukac50
A kormány nem ért a pénzhez! Nem ismeri a pénz értékét.
Vagy a politikusok összedobták rá a pénzt saját zsebből?
coni
@lacika1ö: Én is azt javaslom előbb menj be a bankba fegyvernek látszó tárgy nélkül és kérdezz rá, mi az a tétel amit levontak. Lehet, hogy csak az éves számlavezetési díj. Ezért még nem érdemes lelőni senkit.
lacika1ö
@coni: Szia, az éves díjat még január 3-án le fogták,, most 1-én 2ára virradóra vették le,,mert tanultak a nyomorék kormánytól,,mivel hogy a sok fogyatékos éjjel hozza a törvényt!!
lacika1ö
@loboncos: nincs kűlőmbség,mindet a parlamentbe,, mindet akik szét lopták az országot nyomorék haza árulok !!!
lacika1ö
@lajospapa: CiTi bank,,én örülök hogy levegőt veszek,,mert az még ingyen van,,nem részvényt vegyek !!! De végsó búcsút szívesen vennék,ettől a haza áruló brancstól !!!
lacika1ö
@lajospapa: A Fidesznek van aranyat szaró szamara,,+ 1 vak nép !!!
loboncos
@lacika1ö: Tehát nincs válogatás.HELYES!
lacika1ö
@loboncos: Szerinted van a parlamentben értelmes emberi lény ??
lacika1ö
De kérdezem mindenkitől !!! Meddig lehet tűrni ezt a mocskos kizsákmányolást ,teljesen rabszolgák vagyunk már a hajcsárok is megvannak.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.