Már csak alá kell írni a megállapodást az E. ON földgázcégeinek megvásárlásáról. Ám nagy kérdés, hogy a százmilliárdos vételáron túl mibe is kerül majd ez az országnak. Minden megállapodás létrejött, csak technikai részletkérdések maradtak hátra – derült ki ma reggel a Kossuth Rádióban, ahol Orbán Viktor miniszterelnök adott interjút. Összesen négy földgáztározóról van szó és arról a szerződésről, amely az oroszországi gáz importálását szabályozza, vagyis a jövőben Magyarország fog tárgyalni az oroszokkal arról, mennyi gázt hoz be, milyen ütemezésben és mennyiért. (Ennek tükrében nem csoda, hogy intenzíven barátkozik a kormány az oroszokkal.)

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Biztos, hogy ez lesz az év legdrágább üzlete? Még csak február 1-e van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lacika1ö
@lajospapa: CiTi bank,,én örülök hogy levegőt veszek,,mert az még ingyen van,,nem részvényt vegyek !!! De végsó búcsút szívesen vennék,ettől a haza áruló brancstól !!!
lacika1ö
@lajospapa: A Fidesznek van aranyat szaró szamara,,+ 1 vak nép !!!
loboncos
@lacika1ö: Tehát nincs válogatás.HELYES!
lacika1ö
@loboncos: Szerinted van a parlamentben értelmes emberi lény ??
lacika1ö
De kérdezem mindenkitől !!! Meddig lehet tűrni ezt a mocskos kizsákmányolást ,teljesen rabszolgák vagyunk már a hajcsárok is megvannak.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.