Egyetlen olyan számunk nincsen, amely alátámasztaná, hogy készenléti hitelt kellene felvenni – hangsúlyozta a kormányszóvivő a közszolgálati televízió műsorában. Mint mondta, a készenléti hitelkeret – amelyet a Gyurcsány-Bajnai kormány vett fel 2008 végén, és a jelenlegi kormánynak kell visszafizetni – akkor veszi fel egy ország, ha költségvetési problémái vannak, azonban Magyarországnak jelenleg ilyen problémája nincsen – fejtette ki a szóvivő, hozzátéve, hogy az ország a piacról tökéletesen finanszírozza magát, csökkenti az államháztartási hiányt, az államadósságot.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ezt elregélte reggel a rádióban is, nehogy valaki lemaradjon róla. De akkor mi a francról tárgyaltak több, mint egy évig? Elbeszéltek egymás mellett? Valahogy nekem ez ugrott be erről:
"- Te! Adj már nekem is egy tölcsért.
- Tutti frutti, karamell, vanília.
- Pisztácia.
- A pisztácia kifogyott. Van vanília, tutti frutti, karamell, rumos dió, kávé.
- Oké! Akkor legyen vanília pisztáciával.
- A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!
- Oké. Akkor... Legyen mondjuk... Tiszta csokoládé... egy kis pisztáciával.
- Mondd, te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
- Azért ne kapd fel mindjárt a vizet. Hát, ha nincs, nincs. Szóval, akkor mi a választék? -Van vanília, tutti frutti, karamell, rumos dió és kávé!
- Megjegyeztem. Akkor...mondjuk, legyen egy kicsi mindből. Tutti frutti, karamell, vanília, rumos dió és kávé... Ja csak ne spórold ki a pisztáciát!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
musicnummer1
@human: Na, azért abban volt sok-sok poén !!! ezek meg szomorú dolgok...
musicnummer1
A girnyószáz meg jobb ha nem dumál...elöször az ATV-ben szidta, mint egy kocsis a Fideszt, majd Ö lett a kormányszóvivö...hogy is van ez a párthüseg??? Mint a rossz kurva...: ebben már ültem, ebbe még nem ???...(Hofi G.)
human
@musicnummer1: Sajnos a haszonélvezők jót röhögnek a pávatáncon és a közönségén.
Dr.luigilongo60
@musicnummer1: Meghálálták a Rémhír tévében évekig tartó seggnyalását.
musicnummer1
@Dr.luigilongo60: Doki !!! ez akkor is gusztustalan ( nemcsak a pasi)
kukac50
Orbán készenléti védő hálót akart,csak a gazdaság teljesítménye miatt nem kaphatunk ilyent,mert nincs teljesítmény. Ami hitelt adnának annak vannak feltételei,ami Orbán ámokfutását megakadályozná. Az orrára koppantanának,mert ellenőrzések lennének ami Orbánnak nem tetszik az ellenőrzések miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.