A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a kormánypártok népszerűségi előnye továbbra is jelentős, 34 százalékos a támogatottságuk, míg a baloldali ellenzékkel a választásra jogosultak negyede szimpatizál. A Nézőpont Intézet január 22. és 25. között 1000 ember telefonos megkérdezésével végzett kutatása szerint, amelynek eredményét hétfőn juttatták el az MTI-hez, a választásra jogosult felnőtt magyar lakosság 25 százaléka szimpatizál bevallottan az ellenzék baloldalával: az MSZP-t 13 százaléka, az Együtt 2014-et 8 százaléka, a DK-t 2 százaléka és az LMP-t szintén 2 százaléka támogatja, a Jobbik 13 százalékon áll. A Fidesz-KDNP-re a magyarok 34 százaléka szavazna biztosan, ha most vasárnap tartanák az országgyűlési választásokat. Az aktív szavazók (az összes megkérdezett 61 százaléka) 48 százaléka támogatja a felmérés szerint a Fidesz-KDNP-t, a szocialistákat 18, a Jobbikot 15, az Együtt 2014-et 12, míg az LMP-t és a DK-t 2, illetve 4 százalékuk - áll az...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

222 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nem bírom abbahagyni a röhögést. Egy nap alatt 150-200 betegtől mást sem hallok:
szemét, aljas mocskos Fidesz!
Vajon kinek kellene hinnem?
Ne válaszoljatok! Költői kérdés volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Nagyon helyes a moderátor reakciója! Jjó lenne már a személyeskedés helyett az értelmes vitákon lenne a fókusz!
outsider
@nahát: :D Nagyon jó. (megkaptad a mailt?:)
Dr. Felipe
@nahát: Én meg azt látom hogy téged vakít el a narancsköd de nem baj mert egyszer minden köd eloszlik. Igen a kisemberek elzavarták a szocikat mert kurva szarul kurmányoztak és az igérte a fideSS hogy minden szép és jó lesz, ők mindenre tudják a tutit, két héten belül rend lesz meg 1 milla munkahely is lesz. Sokan bedőltek nekik és rájuk szavaztak. Az eredmény ismert, még a szociknál is szarabbul kurmányoznak és még nagyobb rablók is mint a szocik voltak. Most az lesz a szitu hogy azok az emberek akik trónra emelték a turult azok fogják ledönteni onnét. A turul most van a csúcson és innét csak lefele vezet az út remélhetőleg minél gyorsabban. Ami a hiteleket illeti. A zorbánc által felvett magas kamatozásu hitelt hogy ők dőzsölhessenek azt is vissza kell egyszer fizetni ám. Azt gondolhatod hogy nem ő fogja visszafizetni hanem az unokáink. A gyerekeink és az unokáink jövőjével játszadoznak a rohadékok és kábítják a népet a szabadságharcos dumával.
nahát
@Dr. Felipe: látom a színek és a köd a kedvenced. Próbáljuk másként: vedd le az mssp piros szemellenződ, mert a természetes napfény hatására narancssárgára változtatja az általad vizionált köd színét. Az a "köd" is inkább izzadság lehet a szemellenzőre kicsapódva ,amit a nagy erőlködés közben keletkezett, amint hasztalan bizonygatod a saját igazadat! Nincs ám mindenki ellened, csak nem értenek veled egyet!
tenger49
meg is érdemeljük Őket 2014 után is,ha annyire tetszenek,abban a ciklusban nem lehet már senkit lenyulni és biztosan "végünk"lesz.
lajospapa
Kérek mindenkit a hírrel foglalkozzon, bármely oldalon áll. Ha nincs érdemi véleménye, ne írjon semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.