A kanadai magyar nagykövet szerint a Jobbik nem szélsőjobboldali, Orbánt azért támadják, mert családbarát, a rendszerváltás "úgynevezett", a lecserélt alkotmány pedig kommunista volt. A Kanadai Magyar Hírlap hétfőn bukkant rá arra az interjúra, amelyet a kanadai SUN TV tavaly készített Pordány Lászlóval, hazánk ottawai nagykövetével.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Családbarát"?? És milyen lenne a nem családbarát ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
És kiket "sokkolnak" a nagykövet szavai? A megélhetési rettegőket?
Annak a tükrében hogy sorra zavarják haza a pigmenthibásakat Kanadából sokkal inkább az gyanítható, hogy sokkal inkább azok sokkolták a környezetüket az itthon már - sajnos - megszokott deviáns életformájukkal!
Példa rá, hogy a kinti igazságszolgáltatásnak is a látókörébe kerültek.
Bizonyította ezt a kanadaiak által készített dokumentumfilm is.
miazavalami
Ezt nem értem ! Egy családbarát kormányt , hogy támadhatnak a családok?
miazavalami
Ez se tiszta. : A kommunizmus még mindig jelen van... Hol a francba? Ha jelen lenne nem lenne ennyi munkanélküli, közmunkás, szegény, ... Különben is mikor volt itt kommunizmus?
tűzróka1939
Az előző alkotmány, kommunista alkotmány volt . Fel sem vettek volna az unióba olyan alkotmánnyal . Amúgy is ennek a vén múmiának már rég a 'szar'kofágban kéne lenni . Mekkora diplomataidióta :)
kukac50
A jobbik is védi annyira az emberek jogait mint a Fidesz. A minimálbér megadóztatásával bizonyította,hogy nem fontos Nekik a családok megélhetése.Meg a 22800 forintos munkanélküli segély mennyire család barát? A rokkantak megemelt nyugdíja 28405 forint család barát ? Ahol van kereső a családba ott még csak élnek valahogy, de ahol egyedül kell ennyi pénzből élni ott érezni,hogy a Fidesz nem családbarát kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.