Magasan kvalifikált, nyelveket beszélő diplomások, tapasztalt szakmunkások és fiatalok menekülnek Londonba. Nem csoda, hogy Londonban mindenhol magyar szót hallani, a legfrissebb felmérések szerint több magyar él az angol fővárosban, mint Pécsett. Sok kivándorló már elégedett, ha a mindennapi élethez elegendő pénzt tud keresni. Mások a karrierjüket építik, ranglétrákon lépegetnek fel vagy saját vállalkozásukat irányítják. A több lehetőség ellenére nincs kolbászból a kerítés, szafaládéból van.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
@adsl70: az a szomorú,hogy annyian kényszerülnek kint dolgozni!
"Romlásnak indult,hajdan erős Magyar "!
adsl70
tudod olyan ez mint ez a cikk ha beküldesz egy értelmes pl: nekem a vesszőparipám a biogáz akkor legalább egy vagy két user oda szagolna mit is linkelt ez a barom be??? miért is linkelte. azért értzem hogy a látogatottság miatt van itt hsz forgalom, de komolyan elgondolkodtam hány valós user jár ide.
adsl70
@Dr.luigilongo60: csak nem értem néha miért nem olvasnak az emberek, egy szomszédos országban ami lassan de biztosan független lesz mindentől, a közösségi közlekedésében is használja a CNG amit biogaz saját kútján tankol.
Dr.luigilongo60
@adsl70: Az Usában a nagyvárosok többségében kizárólag CNG-vel közlekednek a buszok.
Tudomásom szerint nálunk tankoló állomás sincs ilyen.
Csak LNG de az is elenyésző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.