Az MSZP, a DK, a Szolidaritás és a Kobak Klub tüntet kedd este Gyulán a Fidesz-KDNP oda kihelyezett frakcióülése alkalmából. A Kobak Klub elnöke négy-ötszáz főre számít.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@anycim: Az az egy illető aki tudott magyarul elárulta hogy Nagyváradról jöttek. Gondolod hogy saját pénzből utaztak Gyuláig a románok hogy kiálljanak egy számukra idegen ország vezetőjéért. Ezek mind zsoldosok voltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anycim
@szaboria1: Ez nem igaz. Bármelyik újságíró is írta. Miért kell ez az uszítás? Rendben, békében lezajlott. Az igaz, hogy kulturáltan, csendben ment a menet. Remélem ez nem baj. Nem volt fizetett csoport. Soha, semmilyen felvonulást nem fizettek. Vagy az éhségmenetet fizették? pro-kontra!!
"Élete során az ember gyakran attól fél, amitől nem kellene, vagy nem úgy fél, ahogy kellene, vagy nem akkor, amikor kellene.” (Arisztotelész)
anycim
AZ ELSŐ VIDÉKI BÉKEMENETEN, GYULÁN TÖBB EZREN ÁLLTAK KI A FIDESZ–KDNP-KORMÁNY ÉS ORBÁN VIKTOR MELLETT
www.gyulaihirlap.hu/index.fcgi?rx=&item=&akadaly=&nyelv=hu&menuparam3=2&menuparam_8=8836
silber13
@nyanya001: Arról a szétivott arcú alapító tagról beszész Nyanyuska, akinek Esztergom volt polgármestere, valami Almás, vagy Körtés / franc ezekbe a gyümölcsökbe! /, vagy Meggyes Tomika fizette a perköltségeit közpízből???
Dr. Felipe
@anycim: Az az egy illető aki tudott magyarul elárulta hogy Nagyváradról jöttek. Gondolod hogy saját pénzből utaztak Gyuláig a románok hogy kiálljanak egy számukra idegen ország vezetőjéért. Ezek mind zsoldosok voltak.
szaboria1
@anycim: Amikor a békemenetnek milliókat utal ki a kormány akkor ne mond, hogy nem fizetettek voltak ott,
anycim
Nem egy illető, hanem magyarok voltak. Azt hiszem közösségben voltál, vagy vagy, hogy hogy is mennek a dolgok, ha valahová el akarnak menni. Benzinköltséget igen is összeadták.
Hogy milliókat adott a kormány, ezt nem tudom honnan veszed, Egy hivatalos linket legalább megérne a bizonyítás. Ez egy rágalmazás, mit alá kellene támasztani.Szóbeszédre nem adok. A közmunkások sem lettek odarendelve. De nem is tudom, miért akarom, hogy meggyőzzelek, mert talán felesleges. Ha ott lettél volna, akkor tudnád. De aki ott volt, láthatta, hallhatta. Miért ez az ellenségeskedés, kitalálás, és főleg igazságtalan pletykák szajkózása. Elhintenek valami gonosz megjegyzést, és kerekedik, mint a lufi, mit fújnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.