"Lehet a problémákat takargatni, jópofának szánt jobboldali bölcsességeket megfogalmazni a kényelmes és meleg hivatali irodákból, üzengetni a munka becsületéről, naposcsibéket osztogatni Audiból. Viszont nem lehet egy éhező gyereket propagandával etetni, egy munkáját vesztett embert a semmiből eltartani, 3 millió embert az út szélén hagyni, a vidéki emberektől a földet elvenni és 47 ezer forintból megélni" - hangzott el Siófokon az Éhségmenet újabb állomásán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@entero: Figyi, akik 2 milliárdot költenek egy kúriára hogy egy járási bohóchivatal beköltözhessen és 60 milliárdot költenek stadionokra azok ne nagyon pimaszkodjanak az éhségmenetelőkkel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
a gumigyárat ekézték rendesen.a hir tv tele volt név nélkül nyilatkozó dolgozókkal.a kormány váltásnál elhalkultak.az meg hogy ki hogy áll anyagilag nem számit.normális ésszel gondolkodó látja milyen folyamatok vannak.a tömeges elszegényedés óriási probléma.az igaz hogy a magyar ember szeret panaszkodni de takargatja a szegénységét.de az se megy a végtelenségig.az pedig,hogy az éhség menet részt vevöi ballib bérencek mert fordulnak föl utközben végelgyengülésben az olyan szintü tahóság amivel nem tudok mit kezdeni.
gabrella
@Manno István: Rossz már a kérdés is, ki teremtett több munkahelyet. Egyértelműen a szocik idején volt több munkahely.
Ha Gyurcsányra hallgattak volna és nem lopnak,csalnak, hazudnak és közben nem csinálnak semmit, hanem tényleg dolgoztak volna - ma nem lenne éhségmenet és Fidesz kormány sem.
yazo64
@entero: 00:50

"entero
entero Ez már csak így van, az árak emelkednek. Azért a Tescós cuccokat árulni sem engedném. Egytől egyig minőségtelen vackok. Ráadásul ilyen szaloncukrot adnak a fejlődésben lévő kisgyerekeknek is, ezek kakaót sem láttak gyártás közben. Merénylet a szervezet ellen. Az én lurkóim már a Milkán is fanyalognak, pedig az nem rossz csoki azért. Válasz erre Tetszik 2012. december 11., 00:24 Jelentem
yazo64
yazo64 @entero: Nem minden gyerek születik a világra aranykanállal a szájában... Válasz erre Tetszik 2012. december 11., 08:49 Jelentem

Új hozzászólás: Mennyivel drágább idén a karácsony, mint tavaly volt?"

Igazad van, nem fintorognak, hanem fanyalognak...
Gyuri Géderről
@nmaria:
nmaria @entero: Én sem hiszem, a vörös köd eléggé átláthatatlan:
Tudom, mennyire átláthatatlan a vörös köd. Megtapasztaltam. Az ember nem kontrollálja tetteit, és könnyen követhet el ostobaságot.
Óva intek mindenkit attól, hogy az elkeseredett embereket, tovább alázza.
kedwes
@nmaria: "Egyébként meg nem is az éhezők menetelnek." Ja, a milliomosok talán, akiknek kevés jutott? Ne alázd őket! Tiszteld, hogy még ennyi erejük van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.