A Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 hívei között egyetlen olyan szavazó sincsen, aki adott esetben a Fidesz–KDNP-re szavazna – derült ki az Iránytű Intézet legfrissebb felméréséből, amelyben azt vizsgálták, hogy a pártok szavazói kire voksolnának, ha a kedvenc alakulatuk nem indulna.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Manno István: Az a "pár barom" úgy fog benneteket s.ggbe rugdosni jövő tavasszal, hogy csak néztek majd, mint a felcsúti birkapásztor, mikor mészáros lőrinc bandája trágyát lopott tőle...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Nyilván így van, ha ezt maga az mno írja egy komoly, fél éves múlttal rendelkező intézet közvéleménykutatása alapján.
tűzróka1939
@Dr.luigilongo60: Tudod úgy imádom a stílusát és az elszántságát . Remek(k)be szabott kommentjei felvillanyozzák sivár életemet . Hűségből az ország állampolgárainak példát mutat . :) . Ha ezt nem tudjuk becsülni nem is vagyunk méltóak a társaságára . Na !!
Pisti271
"Bajnai októberben még arról beszélt, hogy mozgalma azok számára is vonzó lesz, akik korábban a Fidesz-KDNP-re szavaztak, de csalódtak a kormánypártban. Ez a terve sem jött be, mivel az E14 hívei között a Fidesz támogatottsága nulla százalék."
A szerzőnek értelmezési gondjai vannak az elvakultságtól.
Bajnai azt mondja, hogy kiábrándult kormánypártiak szavazhatnak az összefogásra, nem azt, hogy kiábrándult baloldaliak fognak a Fideszre szavazni.
Dr.luigilongo60
@tűzróka1939: Ne mááá!!!
Félrenyelem a fánkot.
Dr.luigilongo60
@Pisti271: "az E14 hívei között a Fidesz támogatottsága nulla százalék.""

Ez a kijelentés önmagában is egy kabaré.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.