Erdő Péter bíboros is esélyes lehet a pápai székre XVI. Benedek lemondása után - legalábbis az egyik fogadóiroda szerint - írja a Hvg.hu.

Erdő Péter bíborosnak egy a tizenkettőhöz az esélye arra, hogy ő legyen a lemondását hétfőn bejelentő XVI. Benedek pápa utódja, ezzel a hetedik legesélyesebb jelölt a posztra - derül ki a William Hill fogadóiroda táblázatából.

Erdő Péter lehet a pápa? Ekkora esélye van!

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És jönne az inernet eltörlése, az inkvizíció feltámasztása, máglyahalál, kerékbetörés...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@szepwilly: nézd meg az "Ámen" c.filmet! Félelmetes, hogy mennyire szemet hunyt az egyház , pedig tudott a lágerekről!! A Ratzinger papa ezért kért (többek között) bocsánatot!! És ezért (is) kellett lemondania!
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: A mostani pápa ép az előbb mondta,hogy az egyház nem felelős a haláltáborokban történtekért . Percekig felállva tapsolták a jelenlévő papok . Most búcsúzott el . Akkor most ki hazudik Ratzinger vagy Benedek ?
Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka1939: pedig bocsánatot kért! Ez tény!
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Igen az egyetlen ember volt aki elismerte , hogy az egyház félrenézett és nem emelte fel a hangját a népirtás ellen . De csak azért nem tiltakoztak , hogy mentsék a saját bőrüket . És a máig napig megtudnak vezetni kb 1 milliárd embert .
Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka1939: és egyre kevesebbet! Prága érseke most nyilatkozta, (tavaly) hogy ha nem tisztítják meg az egyházat, akkor teret nyernek, és többségbe kerülnek az egyéb vallási hívők. Azóta eltűnt a pasi...
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Azt sohasem fogja engedni az egyház, hogy a szennyesük napvilágra kerűljön . Az egyenesen a kereszténység halálát jelentené . Nem nagy ügy de mindent megtesznek azért is , hogy a Torinói lepelről ki ne derűljön az igazság . ez csak egy a sok mocsok közül .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.