Elveszik tőle a felsőoktatást és közoktatási államtitkárrá fokozzák le az Origo információi szerint Hoffmann Rózsát.

Nemcsak a felsőoktatással kapcsolatos ügyek kommunikációjáról, hanem magától a területtől is elválasztja napokon belül az emberi erőforrások minisztere Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt. Az [origo] több forrásból is megerősített értesülései szerint ugyanis Balog Zoltán ketté kívánja választani az oktatásért felelős államtitkárságot.

A KDNP-s politikus közneveléssel kapcsolatos munkájával ugyanakkor a lap információi szerint elégedett a miniszter is, és a miniszterelnök is. Az ügyre rálátó kormánypárti források szerint "a felsőoktatásban sem Rózsa volt a bajok eredete", csak a röghöz kötéstől a keretszámok lenullázásán át a felsőoktatási forráselvonásokig annyira összeforrt a neve a népszerűtlen intézkedésekkel, hogy tarthatatlanná vált a helyzete.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Manno István: 14.38 Az elmúlt 40 év lekjobb ( előszöt azt hittem, lekvár lesz belőle) oktatási minisztere volt. Mivel ezt határozottan állítod, mert bizonyára vannak érveid, akkor megkérlek, hogy indokold meg, miért volt jobb, mint mondjuk Pokorny Zoltán, aki ugye alapítós tag a Fideszben. És ő is volt oktatási miniszter.
Kérlek egyszer már válaszoljál nekem, mert eddig nem tetted.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@Kutyafüle: Adok egy jó kis elemlámpát, de ez a fenti esetben a fejen belüli világiást szolgálná...Vajon mi lehet neki rakományként a fejében agyvelö helyett ???
hallgatag
@Manno István: Kussolj, Te primitiv barom ...
16:14... " halgassátok-...(egy füled van ??)...istálót...tovább visz..." egyszer mondanál el már egy mondatot hiba nélkül...tudom tavaly, amikor a kútba estél, mondtad, hogy "segitség!"
bundi
@Manno István: erre az szdsz-es szövegre remélem büszke vagy. ezt ki mernéd ilyen bátran jelenteni a fideszesek előtt is?
hu.wikipedia.org/wiki/Pokorni_Zolt%C3%A1n
Dr.luigilongo60
@Manno István: Egy igazi "szagember", aki mellesleg volt ELVTÁRSNŐ" , meg egy bálnaszakértő, aki állítólag SZDSZ-es?@Manno István: Lehidalok rögtön ennyi hülyeségtől.
Szvetlana
@almosd: Nagyon egyetértek veled

Le kell váltani a hölgyet ,a kötelességét megtette ,kihozni belőle többet már nem lehet,a neve fogalom lett ,lesz ,kell az új ember,vagy bábu, hátha jobban seper.
Válasz erre Tetszik1 2013. február 12., 17:45 Jelentem
a Pepita
Hálátlanok vagytok! Ezt a Pestát direkt a ti szórakoztatásotokra rendelték ide, ti meg fanyalogtok...:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.