Nyilasi Tibor szerint nagy élménytől fosztották meg a magyar szurkolókat azzal, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése értelmében zárt kapuk mögött kell lejátszani a magyar-román vb-selejtezőt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A szívem szakad meg a fociszurkolókért...főleg azokért, akik nyilvános illemhelynek használják a Parlament előtti teret, pankrátorként vonulnak a tévé székház büféjébe, kocsmának néznek egy teázót, egy egyetemi előadótermet...
Normális futball szurkolók már rég nem is léteznek, annyira lejáratták a fogalmat.
tűzróka1939
Nyilasi, Nyilasi . A mostani focit nem nevezném nagy élménynek . 1981 még az volt . Ma már csak ideg összeroppanást okozó kártékony tevékenység a magyar foci .
lajospapa
Akik azon a meccsen voltak azok fosztották meg a következő élménytől az esetleges többi szurkolót. Ők azonban láthatóan nagyon jól szórakoztak. Akkor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.