Fideszék szerint villámcsődület volt az egy szál magában lengedező molinó, amivel az Éhségmenetet várták. Ezért nem is kellett rá engedélyt kérni Rogán hivatalától - állítja a Fidesz seggszája, Csizmadia László: Csak nem arra céloz Csizmadia, hogy a Rendőrség, a Házőrség, meg az Alpin Sign nevű cég alkalmazottai flashmoboltak az Éhségmenet ellen az utcán? Hiszen ők rakták fel a molinót, nem igaz? Épeszű ember ugyanis nem ad közterület-használati engedélyt arra, hogy az egyik oldal molinója kikerüljön arra a helyszínre, ahol egy másik oldal éppen tüntetést tart. Hiszen tudja, hogy ezzel csak megalázná és hergelné a másik oldal tüntetőit, és csak plusz munkát adna a rendőrségnek, ha a dolgok elfajulnának. Csak a hülye ad erre engedélyt, vagy az, akinek DIREKT az a célja, hogy az események elfajuljanak.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Hellcat: Regisztráld be magad száz e-mail címmel, és voalá...:-))
tűzróka1939
@QQCSI: Csodálkozol ? ! 1 értelmes józanul gondolkodó fideszest nevezz már meg ? @Hellcat: Kösz . Borzalmas ami itt történik .
entero
@tűzróka1939: Egyet biztosan tudok...:-))
tűzróka1939
@Don Quijote: Ott a "talán" . @entero: Parlamenti képesviselőre gondoltam :)) Vagy ön is az ?
tűzróka1939
@QQCSI: Parlamenti képviselő vagyok ! Válasz : Én meg CSAK egy rendőr . "csak" Nem pedig : és akkor mi van ? Én meg RENDŐR !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.