Bajnai Gordon szerint a kormányváltás után elsőként helyre kellene állítani a szolidaritást Magyarországon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választói mozgalom társalapítója erről kedden a TV2 Mokka című műsorában beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Figyelem elterelésre próbálják használni !:-)
töky
Gyengék vagytok a kormányváltáshoz Gordon. Kurva gyengék. Sajnos. Ez a kis barna gyerek miattatok került 2/3-al a hatalomba, mert akkor is impotensek voltatok. Ő nem az . Megcsinálja a 2/3-os négy év alatt, hogy akkor se tudjátok leváltani, ha a fejetekre álltok. Ennyivel jobb nálatok. Ez a ti történelmi tévedésetek.
Csizmás Kond
...vagyis, szerinte is jól csinálja Orbán...nahát...
öcsi55
@töky: @Csizmás Kond: Emlékezzünk 2002-ben 5,5% gazdasági növekedés mellett a nép az istenadta nép úgy elhajtotta azt a kis barna gyereket,hogy utána három évig a parlamentbe sem mert bemenni.Szokták volt mondani az okos ember a más kárán tanul az ostoba (nagy arcú ,pökhendi)az meg a sajátján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.