Kövér László szerint nehéz év áll a környező országok magyar nemzeti közösségei előtt, de egységes fellépéssel a nemzetpolitikai veszélyből nemzetpolitikai esélyt kovácsolhatunk. Az Országgyűlés elnöke erről a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) plenáris munkaülésén beszélt pénteken, Budapesten.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Előbb be kéne ismerni,hogy a határon túli erőszakos politizálásotok miatt van az egyre nagyobb Magyar ellenesség . Ha nem avatkoznátok bele a határon Magyarok életébe nem lenne ennyi bajuk . Amúgy is úútálom a pofádat te MSZMP szökevény ! Jellemtelen vagy no meg amnéziás is . Mert nem, emlékszel a fidesz előtti életedre .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@Mobil123: Dugvány korában kellett volna kint hagyni télen a virágládában .
Mobil123
@tűzróka1939: Na ezt privben válaszolom.
coyote3
Zászlózzatok még kicsit Köteles és tuti nagyon nehéz lesz...
massa
Kit érdekel a Román bandátok? nektek is csak a szavazatuk kell a mi gyerekeink elől adtatok 4 milliárdot nekik ,ők meg röhögnek rajtatok itt is ott is kapják a lóvét,szégyen amit művelte soha többé fidesz!
torok sultan
Szinte az egész országnak nehéz évei vannak lancelot,ha nem vennéd észre.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.