Osztrák lapban magyarázza a bizonyítványt a miniszter. A felsőfokú tanulmányok ingyenesek mindazok számára, akik készek a diplomájukért "felelősséget vállalni" - mondta a miniszter a Wiener Zeitungnak. Aki belföldön marad, annak nem kell fizetnie, aki külföldre megy dolgozni, annak utólag ki kell fizetnie felsőoktatási képzését abból a többszörös jövedelemből, amelyet külföldön keres - fejtette ki. A hallgatói szerződés nem "büntetőadó" - válaszolta a riporter kérdésére -, hanem az oktatási költségek megtérítése. A végzett orvostanhallgatóknak például 40 százaléka külföldre megy - mutatott rá. "Normális dolog, hogy hat évig finanszírozzuk ezt a drága képzést, és azután eltűnnek?" - fogalmazott. Hozzátette: a kormány javítani akarja az orvosok szakmai körülményeit és előremeneteli lehetőségeit is. A kormány kultúrpolitikáját illető bírálatokra válaszul kijelentette: a Nemzeti Színház igazgatói mandátuma lejárt, és jogilag korrekt pályázatot írtak ki a poszt betöltésére. Emellett...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
A nagy akarásnak nyögés lesz a vége :)
Mobil123
"Most más stílust akar kipróbálni a kormány"- most komolyan!! A magyaroknak eddig is tele volt/van a hátsójuk a jelenlegi stílusotokkal, ne hogy újabbat próbáljatok ki!!! Különben is próbálkozni csak a kutya szokot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.