Az adósság elleni alap egyik legnagyobb adakozója Gattyán György, a politikusok csak néhány milliót fizettek be – írja az index.hu. . Nem mutatnak jó példát a képviselők és a kormányzati politikusok az államadósság elleni, és az államadósság mind nagyobb hányadának magyar kézbe kerüléséért folytatott harcban. Csak minden huszonötödik képviselő vásárolt állampapírt, és csak néhány kormánytag adott pénzt az adósságcsökkentő alapba – olvasható az index.hu-n.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Nem tudom, mi a háborgás alapja?
.
Egy "munkájában megfáradt", öreg plébános találta ki ezt az alapot.
Olyan, akinek saját pénze nem volt, amit kapott, az állam (jóllehet nem neki dolgozott, termelő munkát soha nem végzett) és egyháza fizette. Megélhetési gondjai éppen ezért soha nem voltak.
.
A képviselők természetesen megszavazták, hiszen miért ne tették volna? Tudták ugyanis, hogy rájuk ez nem vonatkozik, a végrehajtást azonnal továbbháríthatják.
(Több példát lehetne hozni, hogy nálunk a törvényalkotók önmagukra nézve nem tartják kötelező érvényűnek az általuk megszavazott törvényeket.)
Jó példával Fősámánunk jár elöl, akinak fontosabb a disszidált magyar őrnagyról, egyszemélben spanyol jonzervgyárosról elnevezett fociakadémia támogatása, mint az államadósság csökkentése!
.
Qrva világot építünk, ahol a pornómilliárdosnak fontosabb az államadósság csökkentése, mint az ország miniszterelnökének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.