Összeült a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport, hogy előkészítse a közüzemi díjak újabb lefaragását. A gázpalackok díját csökkenthetik először.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A villannyal már 348.- Ft-ot spóroltam !
bundi
@nyanya001: félek tőle, a terv az hogy tönkretegyék a piaci szereplőket, hogy utána olcsóbban jussanak hozzá a cégeikhez. erre jó példa a pécsi vízműé. ott elrontották. tanultak belőle, most máshogy intézik. az állami, önkormányzati szolgáltatókat meg így vagy úgy kisegítik, akármi is lesz. ha meg államosították őket, mert ugye szép demagóg szöveggel ezt is meg lehet magyarázni, utána saját embert raknak az élükre 5-10 évre bebetonozva, vagy jó pénzért újra privatizálják ezeket is mint a termőföldeket, és itt is jönnek a műkörmös, háztartásbeli ... vezetők. haleluja testvéreim.
(bár ne lenne igazam)
nyanya001
@bundi: Ez így igaz !
A Fidesz cége ( Közgép ) kellően összeharácsolta a rávalót !
sport50
ne felejtsük el jan.1-től nagyon sok helyen 15-25%emelték,na ebből könnyű lesz!!!
nyanya001
@sport50: Az E útdíj majd rárakódik !
Nesze semmi fogd meg jól !
csegala
Félek, hogy nagyon ráfázunk ezekre a rezsicsökentésekre. A vezetők kényelme, luxusa így is, úgy is megmarad, a kiesett bevételt pedig mennyiségi, illetve minőségi romlással fogják kompenzálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.