A diákok érdemjegyeinek megállapítása a tanár feladata, de törvény tiltja, hogy az érdemjegyet fegyelmezési eszköznek tekintse. A dolgozatokról akár másolatot is kérhet a szülő, pótvizsgán is kaphat jelest a diák. Iskolajogi esetek a FigyelőNeten.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
Ez nem is hülyeség, én is rengetegszer kaptam rossz jegyet csak azért mert rossz voltam.
Evikati
charlie: Nem tartják be a pedagógusok. Unokám azért kapott egyest matekból, mert beleharapott az almájába. Érdemjegynek számított és lerontotta az évvégi jegyét.
Következő évben matematika versenyen második lett:-) Nem biztos, hogy szerencsés dolog szólni a tanárnak. Lehet, hogy a gyerek húzza a rövidebbet, azt meg senki nem szeretné.
keseruimre
hu, één hányszor kaptam karót mert beszólogattam. :D

egyre konkrétan emlékszek, nemtom már milyen témazáró volt, nekem 5-ös let, és mikor egyik osztálytársam bediktálta az övét, ami egyes lett. Ő mondta egy, én meg rávágtam, hogy megérett a meggy! :D így én is karót kaptam, nem ötöst. :D
Hoppare
Engem infóból akartak meghúzni, mert nem jöttem be a tanárnak.. túl nagy volt a pofám :)) Megígérte, hogy megbuktat...
Evikati
Ismertem egy jó fej testnevelő tanárt. Az iskolában csak ő tudta fegyelmezni a gizda, kamasz lúrkókat. A tanárok neki mondták el, hogy ki-mikor csintalankodott. Egyszer panaszkodtak többen is, hogy pár fiú az iskola hátsó épülete mellé jár rendszeresen pisilni, a fal tövébe. Odasütött a nap, bűzlött minden. A tanár a következő testnevelési órákon kötelezte a srácokat. hogy e fal mellett álljanak kézen hosszú percekig. Pár testnevelési óra után inkább a WC-re jártak:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.