A Propeller.hu is foglalkozott, vele, hogy a Szolnoki Olaj KK - Hapoel Holon kosárlabda mérkőzésre a magyar drukkerek nem vihették be többek között a magyar nemzeti lobogót sem. Az izraeli csapattól válasz érkezett.

Miután kiderült, hogy a szurkolók sem zászlókat, sem egyéb más transzparenst sem vihetnek be a mérkőzésre, egy részük úgy döntött, hogy tiltakozásul nem nézi meg az összecsapást. Másnap az egyik szurkolói oldalon adtak hangot csalódottságuknak és felháborodásuknak.

Természetesen a Jobbik sem maradhatott ki az ügyből, akik azonnal vizsgálatot követeltek, miközben az esetet Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc is elítélte. A BB1.hu telefonon érte el a Hapoel Holon menedzserét, Moti Danielt, aki értetlenül állt az eset előtt.

- Szolnokra én ugyan nem utaztam el a csapattal, de a csapat valóban mindig visz magával biztonsági személyzetet, azonban mi soha semmikor nem tiltottunk meg a szurkolóknak zászlók bevitelét. A többi idegenbeli EC meccsünkön is voltak drapériák. Izraeliek vagyunk, hozzá vagyunk szokva a szélsőséges megnyilvánulásokhoz, a legkülönfélébb transzparensekhez. Nem foglalkoztunk vele soha. Mi csak és kizárólag a meccsel és a játékkal vagyunk elfoglalva. Az pedig egészen nonszensz lenne, ha megtiltanánk, hogy nemzeti színű zászlók lobogjanak a lelátón. Nem is tettünk ilyet - mondta a lapnak a menedzser.

A rendőrség álláspontja a következő: „Szolnok városában 2013. február 19-én megrendezett Szolnok Olaj-Hapoel Holon kosárlabda mérkőzést a Szolnoki Rendőrkapitányság érvényes szerződés alapján biztosította. A normál biztonsági kockázatú meccsen a kapitányság két járőre látott el szolgálati feladatot. A beléptetést nem a rendőrség végezte - írták ott megjelent közleményükben."

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Valaki mégsem engedte - hazai földön - a magyar zászlók bevitelét!

Mivel a Rendőség szerint ők sem tiltották, maradnak a "beléptetők".
Kevés szó esett erről a bagázsról a tudósításokban.
Vajon kik ők? Netán az In-Kal Security, vagy valamelyik allotrópiája?
Tudjuk, hogy 2010 előtt a dolgok már odáig fajultak, hogy pl. március 15.-én igazoltattak is, sőt kislányt bántalmaztak - mert magyar zászló(!) - volt nála. (TV felvételek is készültek az esetről.)

Tehát a legfontosabb azt kideríteni, hogy kik, milyen - vélt - alapon akadályozták a nemzet jelképének használatát hazai pályán és feljelenteni az érvényes jogszabályok alapján.
Ugyanis Nemzetünk jelképének sportrendezvényre való bevitelének megtiltása, lényegében a jelkép és a nemzet meggyalázásának minősül!
Erre pedig érvényes jogszabályok vannak, hogy milyen szankcióval sújtható ez a tevékenység.

Persze csodálkozni nem lehet, hiszen -2010 előtt - a hivatalos Rendőrség egyenruhájába bújtatott arc- és azonosító nélküli alakok ezt tömegesen tették megtaposták szétszaggatták a magyar zászlót.
Akkoriban úgy hívták az egyik belügyminisztert, Hogy Draskovics Tibor.
Lehetséges hogy a levitézlettkeretlegényei alakítottak maguknak holmi "Őrző-védő Kft."-t és Szolnokon is ők voltak a tettesek?

Ha kiderül, az elkövetőkre precedens értékű példás bűntetést kell mérni a hasonló esetek előfordulásának megakadályozására elrettentésül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
buboska
@szjupermen: Azok az "ellenzékben lévő Haza" becsületes,orbannevelésű,spontángyülekezett,és különbenis a gyilkos szemkilövő gyurcsanyista terrorrendőrök ellen, az ellenzékben lévő hazát megvédő hazafiak voltak!!
buboska
@lenhardtibolya: Kedves Ibike!! Higgye el,hogy az immunitás,mindig a fertőződésben alakul ki!! Ezen át kell esni minden új kommentelőnek!Fogadja el ezt egy öreg baráttól jótanácsként!! Üdv!!
lenhardtibolya
@buboska: Köszönöm a kedves jótanácsot, és örülök, hogy létezik barátságos ember is ezen az oldalon,
Bástya Elvtárs
@profon: Az apja + az anyja... (gyártó vég)
szjupermen
@buboska: Értem, megvilágosítottál. ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.