Ritkán hallani olyan önkritikát Orbán Viktor miniszterelnöktől, amilyet a pénteki évértékelő beszédében hallhattunk – fejtette ki Filippov Gábor, a Magyar Progresszív Intézet elemzője az Echo Tv Közérthetően című műsorában. Filippov Gábor ismertetése szerint a közvélemény-kutatások alapján a magyar választók bő kétharmada elégedetlen a kormány munkájával. A politológus úgy véli, igazán szokatlan volt, hogy Orbán Viktort önkritikát gyakorolt. A kormányfő többször is elmondta, hogy „lehetne jobb is, követünk el hibákat”.„Ritkán lehet ilyet hallani a miniszterelnöktől, általában sikerről hallunk. Most a kormányfő megpróbálta áthidalni ezt a szakadékot, ami nagyon meggyőző is lehet a saját választótábornak, hogy nemcsak a nagyon jó és a nagyon rossz létezik, hanem most egy úton vagyunk, és 10-20 év múlva sokkal jobb lesz” – tett hozzá a politikai elemző.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ezt a "20 év múlva jobb lesz" kifejezést ki is hagyhatta volna, mert egyebet sem hall az egyik korosztály, mint ezt, szinte egész életében. S, véletlenül sem jobb, hanem volt jobb.
massa
A wc-ből is ő folyik mindennap annyit hazudik hogy Putyinig ér a szája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.