A 120-as, a 147-es, a 224-es, a 29-es, a 91-es, a 291-es, a 38-as és a 138-as buszjáratokon, valamint a 73-as és a 79-es trolibuszjáratokon vezeti be az elsőajtós felszállási rendet márciusban a BKK.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
A múltkor én is meglepődtem, amikor az 53-as busz sofőrje kérte. Hogy este hét óra magasságában mit látott a bérletem érvényességéből, arra kíváncsi lennék. Nem kicsit hülyeség: felmutatja a delikvens a jegyét, aztán majd fél év múlva érvényesíti is, ha ellenőr közelít.
csa-csa
" Az elsőajtós felszállás, mint ellenőrzési rendszer megteremti a lehetőséget arra, hogy még a felszállás során kiszűrjük a bliccelő vagy az utazási feltételeket megsértő utasokat."

meg arra is hogy mindjárt jól pofán is vágják a vezetőt amiért kérni "meri" a jegyet, bérletet!
zilikutya
Ezzel az elsőajtós rendszerrel csak azt érik el, hogy amíg minden megállóban megy a műsor, összeszednek annyi késést, hogy mindenki elkésik onnan, ahová éppen megy.
A népharag sepri el ezt az egész marhaságot. Tudok olyat, ahol már megbukott!
QQCSI
Az utazóközönség összetételétől függ. Van egy járat, az elsők között vezették be rajta az első ajtós rendszert, és úgy látom, működik. Itt is elmondom, hogy a BKV bérleteket mindenkinek 4.000Ft-ért adnám 6 éves kortól, 100 éves korig, kivétel nélkül mindenkinek.
Ennyiért már nem reszkíroznának az emberek. A 10.500,-Ft nagyon sok, hiszen a BKV-val nem a tehetősebbek utaznak általában. Na, aki viszont azt sem venné meg, közmunka!
coni
De ha mindenki elől száll fel, hogy látják a Gyurcsány-Bajnai párost a buszok hátoldalán?
Ez esetben biztosan veszít a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.