Richard Field, aki 2010-ben támogatta az LMP kampányát, arra kéri a jobbikos képviselőt, vegye le a Jobbik bűnbaklistájáról, mivel a jövőben nem tervezi, hogy magyar pártokat támogat. Tényszerűen nem igaz, hogy Bajnai mozgalmát támogatná - írta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@lbs: úgy tudom itt is vannak "Rezervátumok" ahol találhatsz afgán, azeri, örmény, afrikai... stb. menekülteket, és mi mégis osztjuk az észt is meg a köztörvényeseket is nekik. mi is "beleugatunk" románia, szlovákia dolgaiba, holott a magyarországon élő magyarok sorsát sem tudjuk javítani. nem gondolod?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lbs
Jó lenne, ha ez a gyanús viselkedésű jenki befogná a pofáját és nem ugatna bele olyan dolgokba, amihez köze nincs!
Foglalkozzon otthon az afroamerikaik, meg a koncentrációs táborokban ("Rezervátumok") tengődő indiánok problémáival!
bundi
@lbs: úgy tudom itt is vannak "Rezervátumok" ahol találhatsz afgán, azeri, örmény, afrikai... stb. menekülteket, és mi mégis osztjuk az észt is meg a köztörvényeseket is nekik. mi is "beleugatunk" románia, szlovákia dolgaiba, holott a magyarországon élő magyarok sorsát sem tudjuk javítani. nem gondolod?
lbs
@bundi: Az afgán, azeri, örmény stb. menekültek - sok esetben "gazdasági menekültek" - új jönnek errefelé önszántukból. A világon mindenütt a menekülteket efféle táborokban gyűjtik össze a további sorsukról való döntések előtt.
Az ő helyzetük nem hsonlítható az őslakos amerikaiakéval. mivel a gyarmatosító amerikai-angol horda szorította őket nemtelen eszközök igénybevételével (pl. alkoholizmus elterjesztése) be a rezervátumoknak hívott koncentrációs táborokba.
Te - ahogy mondják kevered a sassont a faßonnal...
Ez amúgy a magatokfajták esetében gyakorlatilag mindig megfigyelhető...
A jelenlegi erdélyi, felvidéki területem élő nemzettestvéreink nem önszántukból váltottak országot, hanem a szégyenteljes trianoni békediktátum miatt.
Az csak természetes hogy szót ejtünk az érdekükben- főleg ha olyan hungarofó kormány van hatalmon mint pl. jelenleg Romániában.

Ez a jenki meg semmiféle jogalappal nem rendelkezik ahhoz, hogy magyar belügyekbe beleugasson!
Nem itt született, tájékozatlan, stb.

Különben sokan vannak olyan magyar állampolgárok, akik sok mindent megtesznek azért, hogy a sorsukat lehetetlenség legyen javítani!
bundi
@lbs: erre a kormányra gondolsz ezzel a kijelentéseddel?
"Az csak természetes hogy szót ejtünk az érdekükben- főleg ha olyan hungarofó kormány van hatalmon mint pl. jelenleg Romániában."
tudod aki a vezéred szerint nagy román hazafi.
"Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján a magyar kormányfő arra kérte az erdélyi magyarokat, hogy ne menjenek el szavazni. „Nagy kockázatot jelent a választás” – hangsúlyozta Tusnádfürdőn Orbán, aki nagy román hazafinak nevezte Traian Băsescu felfüggesztett román államelnököt. A kormányfő azt mondta: bár nem szeretne beavatkozni Románia belügyeibe, aggodalommal tölti el, amit lát. „Kívánom, hogy jó döntést hozzanak, például úgy, hogy nem döntenek” – mondta Orbán."
forrás:
atv.hu/cikk/20120729_romania
dehát tudod mit, ha ennyire szereted támogasd.
"Basescu némi füttyöt kiváltva kijelentette azt is, továbbra sem támogatja az etnikai alapú autonómiát, és nem hajlandó a trianoni békeszerződésről sem beszélni, mert az a múlthoz, és nem a javuló magyar-román kapcsolatok jövőjéhez tartozik."
ezt ugyanitt és ugyanekkor mondta, a vezéred előtt:
forrás:
www.origo.hu/itthon/20100724-tusnadfurdo-orban-viktor-es-traian-basescu-beszede-a-balvanyosi-szabadegyetemen.html
Gránit
@lbs: Csak egyetlen szavad nem stimmel,az ,hogy" tájékozatlan ".sajna,az igazság az, hogy napra készek.Van országunkban annyi nemzetáruló,hogy Dunát rekeszthetnénk velük.Csak,a Tabajdi Göncz odakint,idehaza ,Bajnai,zsoldosai,és szálláscsinálói idegen hatalmaktól,jól meg fizetve.Hazánkban,már régen bent vannak azok az erők kik belülről bomlasztják, a labilis támadható, nemzetünket,az "ötödik hadoszlop"-pal.Számomra érthetetlen ,hogy a kormány füle -botját nem mozdítja.Ron Werbert mint felforgató elemet,Persona non grata ,kiutasítanám.
lbs
@Gránit: Tényleg? Akkor ő az, aki az itteni ballibsi receptorok álhíreit invertálja "amerikaivá".
Azok pontosan, akiket megneveztél!
Ha ezt Oroszországgal tennék orosz állampolgárként lehet hogy jobblétre szenderültek volna pl. a polóniumos tea mértéktelen fogyasztásától...
Egyébként egyet értek veled!
lbs
@bundi: Nyilván nem arra biztatta az erdélyieket, hogy a puccsista hunkarofó Pontára szavazzanak.
bundi
@lbs: mondjuk, én basescut idéztem, de ez ne zavarjon:
lbs
@bundi: Ez ismert. Basescu (A vezetékneveket is a magyar helyesírás szabályai szewrint nagybetűvel kell kezdeni...) borotvaélen táncol. Ponta valószínűleg Gyurcsány román nyelvű verziójának is tekinthető, de mivel ő van pozicióban ő diktál.
Basescu - úgy is mondhatnánk - a kinti magyarok szempontjából a kisebbik rossz.
lbs
@bundi: Különben kissé eltértél a topic lényegétől.
Itt arról van szó, hogy Richard Field ez a jöttment mániákusan beleavatkozik a magyar belügyekbe. Nem ártana két hétre összezárni a védenceivel.
Tartok tőle, hogy egy ilyen "túlélő két-hét" után messze elkerülné Hazánkat...
bundi
@lbs: te most miről is beszélsz?
ki avatkozik és mibe?
az hogy valaki támogat egy pártot az az adott ország belügyeibe való beleavatkozás?
"A 2010-es országgyűlési választások kampányában az LMP-nek adott támogatásomat, illetve a Magyar Vöröskeresztnek nyújtott több százmillió forintos adományomat Ön úgy jellemezte, mint egy "Magyarország gyarmatosítására" vonatkozó kampány részét."
ez 3 éve volt majdnem, és a jobbik hozta fel a nevét, azok között akik szerintük az "ország bajaiért felelősek".
csak erre válaszolt. és szerintem ez a topic lényege. vagy szerinted az, hogy más országok belügyeibe mániákusan beleavatkozik valaki? (egyszer 3 éve. ez a mániákus deffiníciója?)
erre hoztam fel példaként azt a nagy valakit, aki évről évre teszi ezt, és a felszólalásából is idéztem, ami alapján épp nem az adott ország belügyeibe szól bele. vagy az nem beleszólás, ha "leány"pártokat gründol valaki a szomszédos országokban, és ezt anyagilag, és politikailag is támogatja?
lbs
@bundi: ...az hogy valaki támogat egy pártot az az adott ország belügyeibe való beleavatkozás? ...
Szerinted?
Különben senki nem "gründol" más országokban "leánypártokat", mindössze a hasonló politikai irányzatúakkal tartanak fenn pártközi kapcsolatokat a jelenlegi hazai kormánypártok.
Az ellenzés magát meg szocialistának tituláló pártja a Ponta féle jelenlegi kormánypárttal tart fenn pártközi kapcsolatot.
Richard Fieldnek saját külön-bejáratú pártja van?
Mert ha nem akkor csak a partvonalon túlról kiabál be sületlenségeket.
Ez meg az ő egyéni problémája.
lbs
@Pálinkafőző Rézüst: Az ellenfelet legjobb a saját fegyverével legyőzni.
Ha csőben robban a torpedó, az az ellenséges hadihajót pusztítja el.
Különben nem szégyen bárkitől is tanulni.
buboska
@Pálinkafőző Rézüst: Ennyit is ér!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.