Richard Field, aki 2010-ben támogatta az LMP kampányát, arra kéri a jobbikos képviselőt, vegye le a Jobbik bűnbaklistájáról, mivel a jövőben nem tervezi, hogy magyar pártokat támogat. Tényszerűen nem igaz, hogy Bajnai mozgalmát támogatná - írta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@lbs: úgy tudom itt is vannak "Rezervátumok" ahol találhatsz afgán, azeri, örmény, afrikai... stb. menekülteket, és mi mégis osztjuk az észt is meg a köztörvényeseket is nekik. mi is "beleugatunk" románia, szlovákia dolgaiba, holott a magyarországon élő magyarok sorsát sem tudjuk javítani. nem gondolod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@lbs: te most miről is beszélsz?
ki avatkozik és mibe?
az hogy valaki támogat egy pártot az az adott ország belügyeibe való beleavatkozás?
"A 2010-es országgyűlési választások kampányában az LMP-nek adott támogatásomat, illetve a Magyar Vöröskeresztnek nyújtott több százmillió forintos adományomat Ön úgy jellemezte, mint egy "Magyarország gyarmatosítására" vonatkozó kampány részét."
ez 3 éve volt majdnem, és a jobbik hozta fel a nevét, azok között akik szerintük az "ország bajaiért felelősek".
csak erre válaszolt. és szerintem ez a topic lényege. vagy szerinted az, hogy más országok belügyeibe mániákusan beleavatkozik valaki? (egyszer 3 éve. ez a mániákus deffiníciója?)
erre hoztam fel példaként azt a nagy valakit, aki évről évre teszi ezt, és a felszólalásából is idéztem, ami alapján épp nem az adott ország belügyeibe szól bele. vagy az nem beleszólás, ha "leány"pártokat gründol valaki a szomszédos országokban, és ezt anyagilag, és politikailag is támogatja?
lbs
@bundi: ...az hogy valaki támogat egy pártot az az adott ország belügyeibe való beleavatkozás? ...
Szerinted?
Különben senki nem "gründol" más országokban "leánypártokat", mindössze a hasonló politikai irányzatúakkal tartanak fenn pártközi kapcsolatokat a jelenlegi hazai kormánypártok.
Az ellenzés magát meg szocialistának tituláló pártja a Ponta féle jelenlegi kormánypárttal tart fenn pártközi kapcsolatot.
Richard Fieldnek saját külön-bejáratú pártja van?
Mert ha nem akkor csak a partvonalon túlról kiabál be sületlenségeket.
Ez meg az ő egyéni problémája.
lbs
@Pálinkafőző Rézüst: Az ellenfelet legjobb a saját fegyverével legyőzni.
Ha csőben robban a torpedó, az az ellenséges hadihajót pusztítja el.
Különben nem szégyen bárkitől is tanulni.
buboska
@Pálinkafőző Rézüst: Ennyit is ér!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.