Nemrég az Index lehozott egy cikket, amiben egymással szembe állította az osztrák és a magyar dohányzási kereteket, törvényeket, egyáltalán, a dohányzás kultúráját. Láncdohányos kisemberként nekem is megvan a különvéleményem. Amikor először felmerült ez a nonszensz trafiktörvény, már előre nevettem (kínomban) azon, hogy felül még mindig azt képzelik, hogy a tiltással bármi is javulni fog. Nem fog.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Az emberben felébred a kisördög, hogyha ők mondják, akkor már csakazért sem hagyom abba. Ha le akarok szokni, akkor az az én döntésem legyen, ne kényszerítsenek rá, azt nehezen tolerálom. Anyám szokta mondani, hogy "ne hagyd, hogy a fejedre sz@rjanak, van neked szád is!" :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
akkor csak jársz kávézni . Vannak okos ötletek egyébként ,pl kirakják a nagy tv-t a teraszra , olyan is van aki a disco programját bérletesnek/ neten gyűjti a vendégeket / nyilvánította és így minden esemény zárt körű lett . Bent légcserélő mellett egy külön helységben engedi a dohányzást. A problémás időszak az a tél , akkor nem megy a terasz .
moszkvatér
@sonderkommando: Nemrég azt írtad hogy OK. Szia ! Elköszöntél én meg örültem . Hogy lehet hogy már megint ide evett a fene ?
moszkvatér
@sonderkommando: Akkor fogsz nahgyot bámulni amikor egy közelgő kormányváltás alkalmával ezt a törvényt módosítani fogják majd .Remélem legalább is.
moszkvatér
A discoban persze nem a tizenéves vendégkör található .
moszkvatér
De leginkább engem az idegesít ebben az egészben hogy már megint mi vagyunk az Eu kísérleti állatai .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.