Frissítő, szállás, kártérítés és kötelező utastájékoztatás. Márciustól már a magyar buszon utazóknak is olyan jogaik vannak, mint az uniós állampolgároknak. Főleg a távolsági utazásokat szabályozza a törvény, a fogyatékossággal élőket mindenhol segíteni kell.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Ha én utazni akarok valahová, akkor arra van szükségem, hogy időben odaérjek az úticélomhoz, ahogy azzal előzetesen kalkuláltam, nem pedig ennivalóra! Ennek a költséget fordítsák inkább arra, hogy minél pontosabban be lehessen tartani a menetrendet, az jobb lenne az utasoknak, mint az ételosztás.
lenhardtibolya
Ez megint egy eu-s rémálom, hogy bemutassák: ebbe is beleszólhatnak. Legjobb volna, ha nem kívülről próbálnák rendezni a magyarországi buszok helyzetét. Egyébként arra nincs az eu-nak valami "kiváló" ötlete, hogy miként lehetne megakadályozni a kábellopásokat, hogy legalább a vonatok normálisan közlekedjenek?
szaboria1
@lenhardtibolya: Megint nem igaz a hír, mert 2017-re nekünk kitolta az Eu, hogy próbáljunk felzárkózni a közlekedési morálhoz.
Némó Matróz
szeretem a telet, mert ha elakadnak a nagyobb járművek akkor a traktorommal kihízhatom őket, persze jó pénzért :)
Lassan az utasnak csak joga lesz, de fizetnie is kell azért, vagy majd csak úgy lókefélés nevében ingyért viszik majd őket?
bakegya
A LÁBBUSZOSOKNAK MI JÁR!?-cipő,csizma,vagy esőkabát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.