Puskás Ferencné hétfőn közleményében azt írta: tiltakozik Puskás Ferenc nevének kampánycélú felhasználása ellen, s egyúttal azt kérte, aki teheti, ítélje el és közösítse ki azokat, akik ilyen gátlástalan politikai eszközökkel élnek. Kifejtette: megdöbbenve értesült arról, hogy az MSZP kampányfilmjében férje nevét és arcképét is felhasználták "mindenfajta hivatalos felhatalmazás, s egyáltalán, erkölcsi alap nélkül". Kitért arra, hogy a propagandaanyagot "azok politikai örökösei" készíttették, akik miatt férje "huszonöt éven át nem térhetett haza, Magyarországra".

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

143 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Puskás önként maradt kint, jól élt, amikor
eltapsolta az összes vagyonát és beteg lett, akkor hazajött !
Egyébként előbb is hazajöhetett volna, mert a 70-es években
amnesztiát kaptak !
Puskás asszony csak ne rágjon be !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
150 millió!!! Azóta sem számolt el vele a Pajja, aki állítólag szervezte, (vagy csak báb volt akkor is) a temetést! Elvtársak, mi került annyiba?? Puskásné akkor nem ajvékolt??? mennyi ment a számlára belőle??? Puskásné, tessék mán megnyilatkozni, nem politikailag, hanem emberileg, és tényszerűen!!! Nehéz???
kengyefuto
@Pálinkafőző Rézüst: Nekik ez a legnehezebb!!Ö is a férje halálán tollasodott!
nemkati
Egy-egy híres-neves honfitársunkról időnként készülnek kisfilmek, vagy nagyobbak. Hogy emlékezzünk rájuk. Politikai kapmányfilmben felhasználni: ennél kevés nagyobb esély van megtartani őket az emlékezetben, hiszen ezeket jóval nagyobb tömeg nézi. Puskás nimbuszát nem hogy csökkentené, emeli, hogy itt is elismeréssel, büszkeséggel említik őt. Mostmár sose tudjuk meg, én azért elgondolkodom rajta: ha más párt kampányfilmjében szerepelne, az özvegy akkor is így tiltakozna?
QQCSI
@nemkati: Ahogy a békemenetesek megkapták a drótot, a Puskás, a Kossuth, a Bartók Özvegyek/utódok/örökösök sem maguktól kezdtek el tiltakozni, meggyőződésem. :(
Pálinkafőző Rézüst
@kengyefuto: és be van rágva? Kire, mire, miért? Ez megint egy fideszes góbi hátterű akció...:((((
Atha
@kengyefuto: Mivel nincs hozzáfűznivalóm (az egyébként értelmezhetetlen) hozzászólásodhoz küldök neked egy szép dalt hogy örülj!
A nagyhétre épp jó lesz. Kis nosztalgia.
www.youtube.com/watch?v=oW1hb5sdgo0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.