Sokan azt gondolják, hogy hú ez nagyon drága ház. Pedig ez a ház semmivel nem kerül többe, mint egy átlagos anyagokból megépített ház, csak egy kis fantázia is kell hozzá,a tervező részéről. A kupola ház középpontjában, úgy mint őseink sátraiban, egy kerek alaprajzú kandallóban ég a tűz. A tűz az amely maga köré szervezi a funkciókat, evés, pihenés, tisztálkodás, raktározás.

Feltöltő: miculaci
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miculaci
Nálunk padlófűtés van. A kandalló nagyon kellemes alternatív fűtés és mellesleg nagyon hangulatos, kellemes meleget ad, amikor van kedvünk begyújtani.
Miért lenne balesetveszélyes? Ha megfelelően meg van építve, nagyon jól alkalmazható kiegészítő fűtésnek és nagyon jól levezeti a napi stresszt is!
miculaci
Mi a luxus szerinted? Egyre többen építenek ma is kandallót, érdemes időként szétnézni, milyen csodákat építenek. AZ más kérdés,hogy használják-e?
miculaci
@Csizmás Kond: Tudod mi a luxus? A 40-50ezer Ft-os havi gázszámla! Meglepődnél, ha tudnád, hogy nekünk mennyibe kerül a fűtésünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.