A KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja közleményt adott ki, amelyben kiálltak az alkotmánymódosítás mellett, valamint tiltkoztak mindenfajta "anarchista zavargás" ellen. A rendvédelmi szerveket a "rendzavarók" elleni demokratikus szigorra biztatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Tetszettek volna 2006 ban ugatni ennyire. A baloldaliak nem terroristák. Önök demokratikusan lesznek elhajtva a jó édes anyukájukba örökre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
Nem véletlenül telepített viktorunk az ország számos településére laktanyákba rendvédelmi szerveket két évvel ezelőtt tudta,hogy előbb utóbb szorithatja a segge lukát.
leszúrt rittberger
Anarchista az anyátok, bezzeg amikor a Gyurcsányt zavarták el, az forradalom volt, ott tapsoltatok a tévék mögött hogy minél jobban égjen a tévészékház... ez meg már rögtön anarchista terror mi?
vukkocska
@adsl70: Ha megnézted, a TEK a nagy tüntetéseknél tegnap nem is volt jelen. Ez a díszpintysereg kifejezetten Orbánt védi, illetve olyan helyekre megy, ahol még árnyéka sincs annak, hogy valami baja essék. A fiatal rendőrgárdát küldik a tömegekbe, s remélem, teljesen feleslegesen. Fiatalokat, mert idős korosztályú rendőr nincs is.
coyote3
Harrach elvtársnak nem tanították meg az mszmp taggyűlésein a terror szó jelentését?
Mobil123
"anarchista zavargás" - és akkor a 2006-os mi volt? Ünnepi sétálás?? Most senki nem dobál téglát, kukát, nem tőrnek be kirakatokat, nem gyújtogatnak, nem vonul senki tankkal, senki nem hugyozza és lakik a Kossuth téren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.