Nem irigylem szaboZ újságírót, megadta rá a kilövési engedélyt az MTVA. Nem irigylem Acél Annát sem, akire főnöke szombat este azt a nemtelen feladatot bízta, hogy az esti híradóban mossa tisztára a fideszes szennyest, amit a narancsos agytröszt két nap alatt öszehordott, és amit szaboZ vette a bátorságot, hogy véleményezzen. A mocskos göncök tisztára mosását meg hogyan másképp is képzelhették volna a Fidesz uralta közmédiában, mint úgy, hogy megpróbálnak bemocskolni másokat. Így kerülhetett a főműsoridős híradóba az indexes Comment blog kommentlistájáról átemelt, és szaboZ-nek címzett citátum: "Te pénzért hazudsz köcsög?? Vagy magadtól vagy ilyen szemét??" Mit tudhattunk meg a köztévé szombat esti híradójából?

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
foglaltnick
@DR Eric CARTMEN: Te a "szószt" töröld le, aztán figyuzz!

Egyébként kérdezd meg a halottak hozzátartozóitól, van-e értelme összehasonlítgatni azt, hogy egész héten mondták vagy csak előtte pár órával mondták - ez csak az idiótáknak jelent mentsvárat.
Gyuri Géderről
Fideszes média, ilyen volt, ilyen, és ilyen marad!!
DR Eric CARTMEN
@foglaltnick:Úgy is van !! Hajrá fidesz !! Minden tuti volt, és viktor a megmentő !! Szép álmokat.
foglaltnick
@DR Eric CARTMEN: Na végre, kezded helyesen látni a dolgokat... :DDD kis köpönyegforgató
DR Eric CARTMEN
"... Minden megismétlődik. Mekkora arccal beszéltek a felelősségről, az alkalmatlanságról, a polgárait cserben hagyó államról az augusztusi 20-i vihar után! Gyurcsány a hibás, Gyurcsány, takarodj!

Bezzeg ők, majd megmutatják, milyen a jó kormányzás. Azt persze nem sejtették, hogy ebben a színdarabban az időjárás is előkerül még egyszer. Pedig a komédiáknak ilyen a logikája. Ráadásul azt a vihart a tűzijáték előtt néhány órával észlelték, a mostani hóesésre viszont egy hete megállás nélkül figyelmeztet a Meteorológiai Szolgálat. Amikor ezen a télen először leesett az a fehér izé, amit állítólag hónak neveznek, akkor úgy meglepődtek, mint Kézdivásárhely lakói a lovon bevonuló Semjén Zsolt látványától. Valamennyi esemény kétszer kerül színre, először mint tragédia, másodszor mint Orbán-kormány.

Az első hónál a főváros bénult le, a mostaninál néhány ezer ember az autóban töltötte az éjszakát, mire felfedezték őket, szép keretes szerkezet, szerencse, hogy van ez a globális felmelegedés, mert ki tudja mi történne, ha még tél is lenne ebben az országban..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.