Szanyi Tibor az Országgyűlés hétfői ülésén az általa elmondott interpellációt követően középső ujját felfelé tartva "bemutatott" a kormánypárti padsorok felé, ezért a Fidesz szerint vissza kell adnia a mandátumát - jelentette ki a kormánypárt frakcióigazgatója hétfőn, újságírók előtt.

Balla György egy fényképet is megmutatott a tájékoztatóján, amelyen látszik, ahogy Szanyi Tibor az interpellációjának elmondása után már leült a helyére és a bal kezével, a középső ujját felfelé tartva a kormánypárti padsorok felé int.

A fideszes politikus szerint teljesen mindegy, hogy az MSZP-s politikus kinek szánta a mozdulatot, mert "egy parlamenti képviselő, a parlament üléstermében ilyen ordenáré módon nem viselkedhet".

Balla György hozzátette: Szanyi Tibor "nem először tesz, vagy mond vállalhatatlan dolgokat (...) de ez az ízléstelenség, ordenáré viselkedés még tőle is meglepő".

A Fidesz szerint az esetet követően Szanyi Tibornak "kellene levonni a szükséges konzekvenciákat", vagyis visszaadnia a mandátumát, de ha ezt nem teszi, akkor az MSZP-nek és Mesterházy Attilának kell eldöntenie, hogy vállalja vagy elutasítja a képviselője magatartását.

Balla György hangsúlyozta: ha Szanyi Tibor képviselő marad, akkor ezzel nemcsak ő, hanem valamennyi szocialista képviselő vállalja ezt a viselkedést.

151 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
.
Már elkészült a húsvéti kormányzati SMS:
"Zöld erdőben jártam máma,
átültem más kocsijába.
Itt a Húsvét, itt a mámor,
Én vagyok a Pintér Sándor,
Szabad-e locsolni?"
Belügyminisztérium
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
- Mi a demokrácia?
- Szabad országban szabad ember azt csinál amit szabad.
mariaberta
Bár a stílus t nem kedvelem, de ez esetben egyetértek . Mindennek van határa, akkor is, ha Kövér úr elnézi a jobbikosok pofátlanságát. Neki is csak az bántja a jó ízlését, "ha egyáltalán van neki" amikor az MSZP nem tudja türtőztetni magát és reagál az őket ért bepofázásokra.
coni
"Szanyi Tibor középső ujját felfelé tartva bemutatott. Mondjon le!"

A Fidesz meg nekünk! Akkor most mi legyen?
jancsik68
@entero: Én azt,hogy ki milyen gazdag,gazdagságával együtt mélyen leszarom.Gyülölni a hülyét és a semmit érőt gyülölöm.Hogy ki milyen párt tagja az egyáltalán nem érdekel,de ugy érzem téged csak az ilyen fajta megitélés érdekel.A mostani Fidesz párt tagok zöme MSZMP tag volt.vagy az ösei voltak azok,s most oda szarnak,ahol edig ettek.Ennyi az ilyen fajták erkölcséről,s agyülöletről.Különben elég gyenge a szinvonalad fogalmazás területén.Fogalmazás gátlót vettél be??
entero
@jancsik68: A lényeg, hogy a munka terén kimagasló a teljesítményem, és nagyon tévedsz a tudásommal kapcsolatban is. Persze ez legyen a te bajod, én nem veszekszem többet veled.
jancsik68
@entero: Öndicséret büdös,amitől legfeljebb magad szédülsz el!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.