Körbejártuk a belvárost és meglepődtünk. Budapest telis-tele van olyan Mercedesekkel, Audikkal, BMW-kkel, amelyek rokkantkártyával parkolnak. Videó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem tanultak Liptai Claudia esetéből...
Dr.luigilongo60
Míly érdekes, hogy eme jelenség ellen nem indít szabadságharcot a qrmány , sőt a Rémhír tévés oknyomozók is süketet és vakot játszanak.
turul72
Pedig már ezt is valami "független" bizottság adja ki, a visszaélések elkerülése végett. A fent leírtakkal ellentétben persze van olyan ismerősöm, aki vagy 20 éve két bottal jár, volt is eddig kártyája, most viszont az igazságos rendszer elvette tőle. És ez sem városi legenda.
orogordog
Megkel szüntetni a rokkant parkolóhelyeket. Főleg a plázák és több 100m2-es bevásárló központoknál, ja meg az ajtót is, hogy oda se tudjanak állni a felsőbb rendűek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.