Halállal fenyegette meg valaki egy e-mailben a közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken, aki feljelentést tett - tájékoztatta a tárca az MTI-t.

Az üzenet tárgymezőjében a "halal navracsicsra meg a tobbire" szöveg áll. A levélben a Ganxsta Zolee és a Kartel együttes Hasfalmetszők című számának egy mondata szerepel, Dopeman aláírással.

A miniszter zaklatás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hétfőtől szervezik a Navracsics "házirendőrsáégét" a TEK kettőt!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Pálinkafőző Rézüst: Ugyan, mire ez a hülye celeb műsor?!
Minden normális ember tudja, hogy ez a stílus kiket/miket jellemez.
SLAakku
Miért fenyegetik ezt az embert? Talán az egyetlen aki pozitivan gondolkodik a kormányban.

"Az a cél, hogy a lehető legkevesebb háttérintézménye legyen minden minisztériumnak – jelentette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Budapesten."

Es igaza van. Nem türhető tovább, hogy két év alatt 55 millióval nőtt Láng Zsolt fideszes képviselő vagyona. (vett egy értékes rózsadombi telket, amelyre házat épített, ám csak havi nettó 700 ezres bevételről számolt be vagy korábban Zsiga Marcell fideszes honatya 40 milliós házvásárlása miatt is kezdeményeztek eljárást, ám itt a bizottság kormánypárti többsége én nem tudom miert de megszüntette az ügyet)

Hiába váltak feleslegessé vezetői tisztségek, amivel nagyjából 250 millió forint megtakarítást már biztosan el tudnak érni azért még vannak olyan rések melyken át ujult erővel szivárog a mani.

Es igaza van Navracsics Urnak mert miért nem lett már korábban reform a közigazgatásban? Miért maradt 3000 önkormányzat? A járások kialakitása sem piskóta csak ha a létszámot tekintjük eszközök nelkül. Kövér Ur feleségének is felajánlottak egy ilyen járási állást amit el is fogadott szerencsére.(nagy a család sok a gond)

Csonka Ernő, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke elmondta, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium munkáját segítő KIH-ben viszont nem jelent létszámcsökkentést az intézményi integráció.

A közigazgatás-fejlesztési program keretében eddig megvalósuló szervezet-átalakítás „egyik gyümölcse” (!!!) a KIH, amely a jogszabályok végrehajtásának területén középirányítói szerepet tölt be, minden feltételt biztosít a területi szintű, köztük a járási feladatok ellátásához, ennek keretében belül pedig például részt vesz az új kormányablakok létrehozásában is.

Akkor ez most fából vaskarika. Hol van itt a megtakarítás? A költség vagy létszámcsökkentés? De ezek miatt azért mégsem fenyegethették meg halállal a miniszterelnök-helyettest. Máshol kell...
massa
Nem véletlen ! egyszer a fidesznek is vége!
Csibész
@QQCSI: Megvettem a könyvet és a nevek alapján az Interneten utánna néztem és mindenkiról minden adatot meg lehet találni Még azt is,hogy ki milyen származású és milyen felekezet tagja.Mindkét oldalon ugyanannyi embernek van Zsido felmenője.Nekem is van a rokonságomban.Ezért érthetetlen miért szidják egymást.Aki Németországban él az Németnek vallja magát,legyen az Magyar,Török vagy Izraeli.Az utcánkban is lakik cigány család,akik az összeíráskor Magyarnak vallották magukat.Úgyhogy azokat hívják Cigánynak,Zsidónak akik a Magyarság,Magyarország ellen beszélnek,tesznek,cselekednek.Tehát nem szidni kéne őket hanem eltiltani a örökre a közügyektől.A gazdagoknak már Napelemük,Napkollektoruk és hőszivattyús fűtésük van.Őket nem érinti a rezsicsökkentés.Engem érdekel mert ha csak a napkollektor csöveit meg tudom venni,már nekem az is könnyebbség!
percsi
@Csibész: addig, míg nem lesz elszámoltatás, addig nem tudni, hogy ki a 100 leggazdagabb ember Magyarországon. A top 100-ban szerintem olyan üzletemberek vannak, akik nem tudják elrejteni a sikeres piacukat. A képviselők a vagyonukat eltitkolják, minimális részét teszik láthatóvá, tehát lehet köztük nagyon sok a toppon. Fideszes is, mint írtam, a képviselők többsége a régi pártrendszerben is ügyködött. A vagyonosodási téren nagyon össze tartanak, ami érthető. Úgy gondolod, hogy az mszp-sek rabolnak, a fideszesek nem? Orbán már rég sittre vágta volna őket. Az Orbán is volt KISZ tag, élvezte az ingyen bulikat, láthattuk egy képen és biztos vagyok benne, hogy a havi prémiumokat sem adta vissza. Fiatalon került a parlamentbe, tehát több mint 25 éve közel van a tűzhöz, ennyi idő elteltével senki nem tudja bemagyarázni nekem, hogy csak annyi a vagyona, mint amennyit papíron bevallt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.