Balog Zoltán olyan hibáért próbál visszavágni a Szaniszló Ferenc kitüntetését bíráló amerikai nagykövetnek, amit ő elkövetett, az amerikaiak azonban nem. Az Egyesült Államok ugyanis éppen azért nem adott díjat egy nőjogi aktivistának, mert kiderült, hogy antiszemita, Balog viszont három kitüntetést is adott aggályos figuráknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vigyorgó
Csak azt tudnám,hogy az amerikai nagykövetnek mi a köze a magyar kinevezésekhez.Talán ő adja rá a lóvét?Ha nem akkor szabad kussolni.
kamazuka
Nem illik ám visszatámadni Tisztelt miniszter úr,de ha sejtésem nem csal és alternatív módon olvasok a nem létező sorok között,akkor a történelem megismételte önmagát.
Ha párhuzamot nem is vonnék a történtek és a múlt között akkor mégis érdemes elgondolkodni.
Valamikor 1956-ba történt a szuezi-válság,nálunk valamilyen forradalom volt kibontakozóban. a világ a szuezi csatorna körüli huzavonára figyelt.jobban!
Most a ciprusi pénzügyi krach van kibontakozóban,de nálunk mit ad isten egy szerencsétlen díjátadás borzolja a kedélyeket..Akkoriban a nyugat szarban hagyott bennünket.Most világraszóló botrányt kreált az ügyből.
Akkor azért,mert a szuezi eseményekre jobban figyelt a világ gazdasága,most viszont a gazdasági világnak kellett egy fedő sztory mellyel elvonhatja a térség figyelmét.
Kezdem azt hinni,hogy előre megkreált forgatókönyv szerint zajlanak az események!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.