Az FHB Lakásárindex tavalyi adatai szerint a lakásárak nominálisan 2,2 százalékkal, a fogyasztói árral korrigálva pedig 7,4 százalékkal csökkentek a 2011. évihez képest - közölte a bank csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Még hányfajta dumával próbálják a közvetítők elhitetni az emberekkel, hogy mostmár gyorsan kell házat/lakást venni, mert megvolt már az alja, emelkedni fognak az árak. Ugyan mitől lenne itt az alj, különösen az ingatlanoknál? Értem én, hogy ők a forgalomból élnek…
bagira
Persze, mindenki könnyebben vehet lakást, akinek nem kell kölcsönt felvennie a bankoktól.Ha hiszitek, ha nem, még van olyan cég, aki ad vissza nem térítendő támogatást, és ad kamatmentes hitelt is. Vagyis a kamatokat ők fizetetik előre a banknak. Cserébe 5 évet kell aláírni a dolgozónak, ami a mai világban inkább áldás mint átok egy jól fizető cégnél. Nem hallomásból tudom, a lányomék így vettek lakást. Mondanom sem kell, nem magyar gyár (sajna?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.