A Fidesz szerint amikor a baloldal a népességfogyást elemzi, akkor azt "a Gyurcsány-Bajnai-kormányok családellenes intézkedéseinek" elemzésével kell kezdenie. Rónaszékiné Keresztes Monika az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: hosszú, megszorításokkal sújtott évek után a magyar családok ma végre érdemi segítséget kapnak a gyermekneveléshez. Az éves adatok azt mutatják, tavaly végre fordulat következett be: több gyermek születik, mint korábban - tette hozzá a képviselő, megjegyezve, hogy minderre nagy szükség van, hiszen "tíz év alatt 260 ezerrel lettünk kevesebben".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Besz*rok ! A szocik betiltották a dugást ? Ha én ezt időben tudom...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
A fidesz alatt nem csak fogy,fagy is !
kukac50
Orbán adókivetése,Népnyúzása az ok!
soljanka
Én 1998 végén mentem el az országból - először. ( akkor kik kormányoztak???)
És 2014-ben - a választások után- fogok elmenni megint - utoljára.
kukac50
A Fidesz szerint minden szeretkezni akaró közé oda áll egy bal oldali és nem enged szeretkezni. Nem gondoltam,hogy a Fideszesek ilyen negyedeszűek.
Ez nem vall normális gondolkodásra.
abacs62
Ilyen ökör, bunkó, stb kormány, nemhogy M.O-on, a világon nincs, el süllyednék szégyenemben az ilyen kijelentés után. Nincs közöttük egy normális, aki felhívná a "kegyelmes" (urat nem írok) figyelmét hogy eddeg, és ne tovább? Viszont örökre(a hátra lévő időre) búcsút mondhatna a "húsos-fazék" (milliárdok) közelségétől ha fel hívná rá a figyelmét. A becsület fogalmát nem ismerik?
aborisz
@kukac50: Ez egy nagy hülyeség!!! Egy mai fiatal értelmesebje úgy gondolkozik megteremti a feltételt a család alapításhoz! És próbál munkát találni .de ha van munkájuk nem tudnak gyereket vállalni! Ha nagyszülök nem tudnak segiteni akkor vége ! És ha vállalnak gyereket egyet vagy kettőt azt becsülettel szeretnék felnevelni! Na de mi van dik má népséggel 13 éves kortól 28 éves korig szülnek7vagy8 pulyát a nagy semmire Közel 250000ft kapnak de lehet hogy többet munka nélkül ! És valakinek álni kell ezt hobbit! 44 vagyok volt osztálytársamnak ivaréret unokálya van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.