A bukás hangulata Magyarországon – egész Európa Ciprusra figyel, ám eközben Orbán Viktor még inkább átalakítja országát, amely gazdaságilag és politikailag a földrész legnagyobb gondjává válik. Így vezeti fel hosszú elemzését a magyar helyzetről a Wirtschaftswoche című német gazdasági hetilap, amely úgy ítéli meg, hogy a ciprusi káosz nagyon is kapóra jött Orbánnak. A miniszterelnök veszélyes játszmát folytat: „reformjait” a választók jól fogadják, az ország – végső erejének megfeszítésével – még életben van. De Orbán már nem avatkozhat be a gazdaságba, mert az túlságosan is függ a jól működő, exportképes vállalatok teljesítményétől. Márpedig a Germany Trade & Invest német állami kereskedelemfejlesztő társaság azt tapasztalja, hogy a cégek körében egyre rosszabb a hangulat. Beruházni már csak kevesen mernek, és az sem segít, ha új alkalmazottakat vesznek fel. Ráadásul az országot újabb baj fenyegeti: magas rangú brüsszeli politikusok sürgetik, hogy lépjenek fel keményen Orbánnal...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Így van. Ellenzéki pártként nyerni ezen a szemétdombon? Minek? Hogy négy évig csak azt takarítsák, ami a turulvezér lázálmaiból manifesztálódott? Felesleges. Az a lényeg, hogy az ellenzéki pártok jussanak be, de ezen felül legyen viktorkáé 2014, ünnepelje a győzelmét, ez az ország úgysem bír ki újabb négy év ámokfutást. Hagy dőljön a nyakába az egész, és húzzák fel a Kossuth téren, legalább vele együtt bukik mindaz, amit megálmodott, így a rendrakás is meg lesz spórolva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@1951: Így igaz! Ez már nem zsákbamacska, hanem kutyaszirító! Ebből a helyzetből már nem lehet jól kijönni. Épül-szépül minden unios-forrásból, meg svájci hitelből s egyszer csak mit kapunk? Mondja majd "Brüsszel", Mi adtuk rá a pénzt, tehát a miénk. Nincs hová hátrálni, a mostani vezetés az, mely végképp megássa az ország sírját. Mert látszólag, de mégsem. S a legnagyobb zsiványság, hogy bekötik a nép szemét, mint kivégzésnél az elítéltét.
tivoli
@Sede: S, hogy senki se mondhassa, hogy ez a nép saját magát ítéli halálra, nézzünk körül a világban. Mindenhol ez megy. És nem csak Európában. Amerika már meghódítva. Mert csak egy maradhat, a kiválasztott nép.
Levendula
Kéthetes a cikk. Hol az államcsőd? Megijedt és elfutott?
tivoli
@Levendula: Ne türelmetlenkedj, így is túl gyors. Főleg a tagság óta
kukac50
A nyár derekára összeomlás várható. Üres az államkassza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.