Gyülekeznek a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt a párt megalapításának 25. évfordulójának alkalmából, és az alkotmányban - már megszavazott és aláírt - változtatások ellen. A szervezők szerint fideszesek is vannak a helyszínen, akik állítólag inzultálják a gyülekezőket. A hvg.hu tudósítása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Nemzeti inzultáció, csak nem a levelező, hanem a nappali tagozat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
A demokratikus polgári társadalom megszokott tiltakozási formáival már nem lehet semmit sem elérni Magyarországon írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung
kerék
Jó,jó...de már mondtam, ezt a mocskos pártot a békés tüntetés nem érdekli...röhögnek egyet és kész.
kamazuka
Most beszéltem cimbimmel,mondta kint dolgozik germániában ott minimál béren van 1400 euró/hó minbden költsége csuzima:566 euro/hó.

Hajrá magyarország,hajrá magyarok!
miazavalami
@Pisti271: Orbán Viktor 25 év után a csúcsra jutott. ... Mit mondjak ? Jó sokat kellett neki dugdosni mire felért! :-))))
moszkvatér
@kamazuka: itt meg jó magyar szokás szerint éhbér . És még ezért nyugati színvonalú munka az elvárás . Ezek egy bizonyos álomvilágban élnek olyan mintha gyenge elméjűek lennének vagy minket néznek szellemileg elmaradottnak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.