Csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoznak a Fidesz budapesti székházának megtámadása miatt - tudta meg a Magyar Nemzet.

Mint azt a lap mai számában megírta: Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének közlése szerint a Lendvay utcai épületnél történt cselekményekkel összefüggésben a Budapesti rendőr-főkapitányság március 22-én rendelt el nyomozást.

Mint ismert, március 7-én tüntetők hatoltak be a Fidesz-székház udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója Bajnai Gordon volt miniszterelnököt nevezte meg a blokád felelőseként - írta a Magyar Nemzet.

A támadás utáni napon párttá alakult Együtt 2014 erre reagálva akkor tagadta, hogy Bajnainak köze volna a történtekhez.

A napilap emlékeztet arra is, hogy később kiderült: a magukat spontán demonstrálóknak és civileknek nevező résztvevők jó része a Bajnai-féle választási szövetséget támogató mozgalmak - köztük a Milla vagy a Hallgatói Hálózat - tagjai közül kerültek ki.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A napilap emlékeztet arra is, hogy később kiderült: a magukat spontán demonstrálóknak és civileknek nevező résztvevők jó része a Bajnai-féle választási szövetséget támogató mozgalmak - köztük a Milla vagy a Hallgatói Hálózat - tagjai közül kerültek ki."

Én pedig emlékeztetném a lap s.ggnyalóit, hogy erre még csak közvetett bizonyíték sem utal, mindössze az ilyen irányú rágalmak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Az, hogy ezzel a néppel ezt meg lehet tenni, kezd ijesztővé válni.

Képébe hazudik Kósa az embereknek, hogy a gyerekek törtek, zúztak, fél milliós kárt csináltak, amikor a felvételen mindenki láthatja, mi volt ott valójában. Kósa nem tudta megmutatni milyen kárt csináltak a gyerekek. Gondolom a bíróságon csak annyit mond majd "botrányos" nem is kell bizonyíték.
kiskutyauto
Majd akkor Orbán kordonbontását és a fideszes csőcselék tv-székházfoglalását és Budapest több alkalommal való lerombolását is kivizsgálják ugye...? Ja tudom-tudom: kardlapozás szemkilövés... erre ez a szokásos agyhalott-szajkó-kórus.. namost azokat ki is vizsgálták, meg is lettek a felelősök ha jól tévedek... a fideszes csőcselék randalírozását ki-mikor vizsgálta.. ki-mikor tett feljelentést? De valóban ez régi ügy.. spongyát rá! Maradjunk a tárgynál! Feljelentést meg lehet tenni akkor AZÉRT IS EGYÚTTAL, hogy mi is történt még ott a fidesz székháznál..!!! Sértegetés, rángatás, lökdösés. Tehát akkor egyfelől van egy garázdaság, másfelől, BECSÜLETSÉRTÉS, ZAKLATÁS, TESTI SÉRTÉS ILL. FENYEGETÉS... ez jött válaszul a garázdaságra... ezt se felejtsük el... kedves illetékesek EMIATT IS MEGTETTÉK A FELJELENTÉST TESSÉK MONDANI??? Kik azok a fideszesek tehát, akik a diákokat zaklatták, taszigálták és sértegették akkor és ott és felelősségre lesznek szintén vonva...???
bence
Vajon mikor indul nyomozás a 2006-ban elkövetett TV székház felgyújtói,a tank ellopói,a kockakövek felszedői a rendőrök bántalmazói és a milliárdos károkat okozói ellen?!
Az illetékesek adjanak választ,hogy ezeknek a felelősségre vonása mikor történik meg?!
Amíg ez az ügy nincs lezárva,addíg milyen alapon vonják felelősségre a diákokat?!
bretagne
@arbiter: Bajnai nem tett tönkre senkit. Már több pert megnyert azokkal szemben, akik ilyet mondtak.
coyote3
Támadás??? A tv székháznak meg ostroma volt? Megindult az öncenzúra a sajtóban.
joopapa
@coni: Miért te ennél a sütiéből? Mert én nem! Lehet hogy a tacskoból lopta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.