11 órás sajtótájékoztatóján Matolcsy György, az MNB új elnöke bejelentette – többek között –, hogy csökkenti az MNB devizatartalékait. A kormánnyal való tárgyalás után, körülbelül 3 milliárd eurót nyújt át volt főnökének, Orbán Viktornak. Vagyis bejött az, amit Európa „várt”, Matolcsy hozzányúlt az MNB tartalékaihoz, ami kétséget kizáróan már a Fidesz választási céljait szolgálja.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Tootsy: Tedd hozzá,hogy elég lapos a homloka és felcsúszna a borotva.
Tootsy
Ha mar a tukorbenezesnel tartunk: Kedves entero, en elhiszem , hogy fideSS vezetonket te ujra fogod valasztani, mert neked nagyon jo alatta - ez eddig ok. Hogy meg masokat is beszervezel: ezzel sincs bajom: mindig talalhatsz megvezetheto embereket, plane, ha meg (legalabb a valasztasokig) munkat is tudsz nekik adni. (Azutan mar ketlem, hogy tudnal). Csak azt szeretnem kerdezni toled, hogy hogy birod kovetni vezirunket, aki meg sajat magahoz sem hu? Aki hazaarulonak nevezi azt, aki hozza akarna nyulni a devizatartalekokhoz, de most o maga teszi ezt. Akkor o nem hazaarulo? Nem, o skizofren, es minimum legalabb 2 enje van... O egy olyan pali, aki meg onmagaval sem egyforma,... Melyik mondata akkor a hiteles? Te melyiket koveted? Ugye, akkor is lelkesen "igen"-eltel neki, amikor le hazaarulozta elore azt, aki hozzanyul a devizavagyonhoz,... Te hogy birsz naponta celt, programot, ALLITASOKAT megvaltoztatni es kovetni? Erre en oszinten kivancsi vagyok,... De elfogadhato legyen am a magyarazat!...:o))
entero
@Tootsy: Erre nem lehet tömörön választ adni. Egy több, mint 20 éve komoly profittal bíró gyár működéséről nem lehet pár mondattal hiteles képet adni. A vegyesvállalat révén a külföldi piacokkal nincsenek gondok, ahogy az egyedi gyártás is a sajátunk, szóval nem kell semmit annyira követni. Mi nem egy kenyérbolt vagyunk, amelyikből egy utcában van kettő is...
entero
@Nauta: Olvasd el, amit írtam Tootsynak. Egyébként meg az avatarom az egyik kedvenc bandám lemezborítója, tudod, attól, ha valaki igazgató, még szeretheti a kemény rockot, és szerencsére eddig az 5 lurkóm is fogékony rá. Láttam én már bedrogozott technóst a földön fetrengeni, a zenétől még senki nem válik paraszttá...:-))
Nauta
@entero: Ebben igazad van,mármint a kemény rockot illetően.Semmi baj vele,de a technósok sem mind drogos,földön fetrengők. Minden műfaj kitermeli az alja rétegét.
Tootsy
@entero: Nem lehettem akkor tul vilagos a szamodra: en nem a vallalkozasod hasznarol es piacarol beszeltem, hanem arrol konkretan, hogy Te hogy birsz kovetni olyan valakit, aki decemberben azt allitja egy dologrol, hogy feher, harom honappal kesobb meg azt, hogy az a legsotetebb fekete, es meg csak emlekezni sem hajlando ra, hogy o 3 honappal ezelott ezt a dolgot hofehernek mondta,... Hogy tudsz egy heavy metal zenere azt mondani, hogy az Modern Talking, 3 honappal kesobb? Hisz meg o sem koveti sajatmagat, egyaltalan nem kovetkezetes...Amit eloszor "le-hazaaruloz" aki hozzanyul a devizatartalekhoz, aztan mar azonnal el is hatarozza, hogy marcius elsejevel kit tesz az MNB elere, hogy siman le tudja nyulni ugyanezt a hitelt. Akkor o mar nem hazaarulo, ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.