Felpofozott két fideszes aláírásgyűjtőt egy felháborodott polgár pénteken. Szombaton egy harmadik fideszes aláírásgyűjtőre támadt egy férfi ököllel. Egy negyediket a pap zavart ki a templomból, ahol aláírások után kuncsorgott. Mindenki emlékszik Orbán Viktor miniszterelnök kokis-salleres kijelentésére, amikor a pártkongresszusukon, az újraválasztása után a magyarok 2011-es EU-elnökségét értékelte? Segítek: "Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller. " Ne csodálkozzon hát se a kedves miniszterelnök, se a kedves fideszes szóvivők, se a kedves aktivisták, hogy vannak, akiknél elszakadt a cérna a mérhetetlen fideszes cinizmust, arroganciát és pofátlanságot látva, sőt, saját bőrön megtapasztalva, és egyetlen követhető megoldásként látva, a saját gyakorlatukba emelték át a miniszterelnöki példát.

Forrás: maria.postr.hu
Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az erőszak minden formáját elítélem, ezzel szemben az okot, ami azt a bizonyos cérnát elszakította, meg tudom érteni három évnyi ámokfutást követően. Amikor a kilátástalanság okozta idegállapot már a mindennapi ingerküszöb partját nyaldossa, pontosan elég egy fidesz-hívő pampogása a szikrához...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maria.postr.hu
@mekkelek: Az elmúlt három év folyamatos akarnoksága, a nem fideszes kötődésű emberek érdekeinek semmibe vétele, a hatalmi arrogancia, ami nem csak a belföld felé, de a külföld felé is megnyilvánuk, az szintén erőszak.

Az erőszak meg, mint tudjuk, erőszakot szül, ha az erőszakot elszenvedő úgy érzi, nem maradt más választása.
A Tündik bündije
Az erőszak minden formáját elítélem, ezzel szemben az okot, ami azt a bizonyos cérnát elszakította, meg tudom érteni három évnyi ámokfutást követően. Amikor a kilátástalanság okozta idegállapot már a mindennapi ingerküszöb partját nyaldossa, pontosan elég egy fidesz-hívő pampogása a szikrához...
soljanka
@A Tündik bündije: Hát igen: a sósavazó, piszkálódó, anyázó vén trotty megúszta, köszönhetően a fiatal önuralmának.
Az akkori fidesz-hívők megnyilvánulásaiból kiindulva,nem a finomkodás a jellemző rájuk,
Én sem védem az erőszakot elkövetőt, de el tudom képzelni, hogy nem oktalanul szakadt el a cérna.
maria.postr.hu
@soljanka: Szerintem ez a helyes reakció:

- Megértjük az elkövetők felháborodását és felindultságát.
- Sajnáljuk, ami a Fidesz aktivistáival történt.
- Elítéljük a cinikus provokációt, amivel a Fidesz megalázza az embereket.

A felháborodott, a tehetetlenség érzése miatt pofozkodó emberek viselkedését nem elítélni, hanem megérteni kell, hiszen nem kizárt, hogy az aláírásgyűjtés tényén kívül ott, helyben, maguk is provokálták őket az aláírásgyűjtők.

A felpofozott emberekkel meg nem együttérezni kell, hanem a sajnálatot kifejezni, hiszen bár emberileg mindenki át tudja érezni, hogy rossz lehet nekik, ám önszántukból álltak be egy felháborító és elítélendő célt szolgálni.
SLAakku
@mekkelek: " Rákoskeresztúron -április 5-én- két fideszes aláírásgyűjtőt támadott meg egy férfi, majd Óbudán is bántalmazni akarták a rezsicsökkentési hadjárat egyik katonáját.

A félreértések elkerülése végett: soha, senkit, semmilyen körülmények között nem szabadna fizikailag bántalmazni. Sem azért, mert az illető valamelyik párt szimpatizánsa, sem pedig semmilyen más okból kifolyólag. Nem vezet ugyanis sehová, ha a véleménykülönbségeket bárki fizikai erőszakkal próbálja áthidalni."

fsp.nolblog.hu/
mekkelek
@SLAakku: Mint írtam nem értek egyet vele, de ugyanígy a provokációval sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok