A Mazsihisz felszólítja a hatóságokat, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel akadályozzák meg az Élet Menetével egy napra szervezett Magyar Motoros Menet megtartását, amelynek a szervezők az Adj gázt! címet adták.

A Mazsihisz honlapján vasárnap közzétett közleményben emlékeztetnek: évről-évre tízezrek vesznek részt az Élet Menetén, ahol a meggyilkolt több százezer magyar zsidóra emlékeznek. Az idén ugyanerre a napra hirdette meg egy csoport a Magyar Motoros Menet elnevezésű rendezvényt. A motorosok felvonulásukkal érinteni akarják a zsidó negyedet, a Dohány utcai zsinagóga környékét is.

A motoros rendezvénynek az Adj gázt! címet adták, amely a Mazsihisz szerint "félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére".

A Mazsihisz közleményében hangsúlyozza: világossá kell tenni, hogy "országunk földjén soha többé nem tűrjük büszkeségünk, becsületünk semmibevételét, legyünk bármilyen vallásúak, katolikusok, reformátusok, zsidók, izraeliták, tartozzunk a többséghez vagy a kisebbséghez, egyenként mutassuk meg, hogy az aljasság korának véget kell vetni".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Egy nép. Aki élni akar. Egy saját országot akar. Ahogy mi is!! Mi is a gond akkor? Ugyanazt akarjuk, amit ők.. Kicsit gondolkozni kellene, nem alapból, csípőből gyűlölködni! Főleg itt kommentelő románok ne rakják a tüzet! És igen: becsületesen, fizikai munkát végző zsidó, gyerekkori barátaim nevében is elítélem az ilyen aljas "Adj gázt" nevű bármit!
Gondolatok bele!: ha nektek kellene gázt szívni,, származás okán?? Lehet jönni jelentkezni, beindítom a kerti gázos grillt... Tehát kedves zsidózó, gázszívató valamik, ki jön??
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: Ui.: persze ők is tesznek sok marhaságot, civilek, rakétákkal támadása.. Nem vagyok vak. De! Mi is kiirtottunk a Don kanyar felé néhány orosz falut...Még a kutyákat is lelőtték.. Ugye, nem is olyan egyszerű ez... Az emberi természet ilyem nem szakad el az állati mivoltától.. Aki biológiával foglalkozik, tudja..
Halszem
@Pálinkafőző Rézüst: Kedves Rézüst!
A "civilek, rakétákkal támadása" általában a picit sem zsidóbarát kormányzat által felügyelt MTI közleményekben hangzik el.
Ha valaki jobban odafigyel ezekre a hírekre, akkor kiderül, hogy nem éppen ártatlan civilek ellen irányultak ezek a támadások!
Pálinkafőző Rézüst
@Halszem: de SAJNOS beleesnek ők is! és ez nem vitatandó, ez tény! Sok civil hal meg.. Sajnos. De olvass fentebb, benne van minden e témában való gondolatom. Illetve nem minden, ahhoz egy könyvet kellene írni...:)
Silver
Akkor az EDF DÉMÁSZ 2011es jelmondatához mit szólnak:Gázt adunk!
www.mfor.hu/cikkek/Gazt_adunk_-.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.