A Mazsihisz felszólítja a hatóságokat, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel akadályozzák meg az Élet Menetével egy napra szervezett Magyar Motoros Menet megtartását, amelynek a szervezők az Adj gázt! címet adták.

A Mazsihisz honlapján vasárnap közzétett közleményben emlékeztetnek: évről-évre tízezrek vesznek részt az Élet Menetén, ahol a meggyilkolt több százezer magyar zsidóra emlékeznek. Az idén ugyanerre a napra hirdette meg egy csoport a Magyar Motoros Menet elnevezésű rendezvényt. A motorosok felvonulásukkal érinteni akarják a zsidó negyedet, a Dohány utcai zsinagóga környékét is.

A motoros rendezvénynek az Adj gázt! címet adták, amely a Mazsihisz szerint "félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére".

A Mazsihisz közleményében hangsúlyozza: világossá kell tenni, hogy "országunk földjén soha többé nem tűrjük büszkeségünk, becsületünk semmibevételét, legyünk bármilyen vallásúak, katolikusok, reformátusok, zsidók, izraeliták, tartozzunk a többséghez vagy a kisebbséghez, egyenként mutassuk meg, hogy az aljasság korának véget kell vetni".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A Zsidó Világkongresszus szerint is Magyarországon a legsúlyosabb az antiszemitizmus.
Mai Jerusalem Post
Hungary was identified as the European entity experiencing the most troubling escalation of anti-Semitic incidents, according to European Jewish Congress
Halszem
@Csizmás Kond: Rád hivatkozva fogják!
Aztán te ülsz ezért 25 évet! :-(
sonderkommando
Az ő hazájuk nem itt van, másrészt a motorosok programjának semmi köze Auschwitzhoz.
Tiltakozni lehet, remélem elzavarják őket a francba a hülyeségükkel együtt!
silber13
@sonderkommando: Miért, a Mazsihisz tagjai nem magyarok ? Mert, hogy azt írod " az ö hazájuk nem itt van " Akkor eddig tévedésben éltem, hogy óket is magyaroknak gondoltam...
khmm
Mi miért nem tudhatunk róla ???

Elismerjük Palesztinát
24 óra alatt 60,000 weboldal, 40,000 Facebook oldal és adatlap, 5,000 twitter account és 30,000 izraeli bank account lett feltörve, a kár eddig több mint 3 MILLIÁRD USD.
QQCSI
@Manhattan: :)
Igen, ez teljesen logikus, hogy a zsidó világkongresszust a legantiszemitább országban tartják meg.
Pálinkafőző Rézüst
Egy nép. Aki élni akar. Egy saját országot akar. Ahogy mi is!! Mi is a gond akkor? Ugyanazt akarjuk, amit ők.. Kicsit gondolkozni kellene, nem alapból, csípőből gyűlölködni! Főleg itt kommentelő románok ne rakják a tüzet! És igen: becsületesen, fizikai munkát végző zsidó, gyerekkori barátaim nevében is elítélem az ilyen aljas "Adj gázt" nevű bármit!
Gondolatok bele!: ha nektek kellene gázt szívni,, származás okán?? Lehet jönni jelentkezni, beindítom a kerti gázos grillt... Tehát kedves zsidózó, gázszívató valamik, ki jön??
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: Ui.: persze ők is tesznek sok marhaságot, civilek, rakétákkal támadása.. Nem vagyok vak. De! Mi is kiirtottunk a Don kanyar felé néhány orosz falut...Még a kutyákat is lelőtték.. Ugye, nem is olyan egyszerű ez... Az emberi természet ilyem nem szakad el az állati mivoltától.. Aki biológiával foglalkozik, tudja..
Halszem
@Pálinkafőző Rézüst: Kedves Rézüst!
A "civilek, rakétákkal támadása" általában a picit sem zsidóbarát kormányzat által felügyelt MTI közleményekben hangzik el.
Ha valaki jobban odafigyel ezekre a hírekre, akkor kiderül, hogy nem éppen ártatlan civilek ellen irányultak ezek a támadások!
Pálinkafőző Rézüst
@Halszem: de SAJNOS beleesnek ők is! és ez nem vitatandó, ez tény! Sok civil hal meg.. Sajnos. De olvass fentebb, benne van minden e témában való gondolatom. Illetve nem minden, ahhoz egy könyvet kellene írni...:)
Silver
Akkor az EDF DÉMÁSZ 2011es jelmondatához mit szólnak:Gázt adunk!
www.mfor.hu/cikkek/Gazt_adunk_-.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.