Egy-kettőre tudják le a szövetséget Bajnaival vagy a közvélemény-kutatásokon rágódva halogassák az utolsó percig – ez a dilemma foglalkoztatja az MSZP vezetőségét, amely egy nagy mérés keretében vizsgálta, miért nem sikerült eddig a felpörgetett kampány ellenére az elrugaszkodás. Bár Mesterházy Attila pozícióját egyelőre semmi nem fenyegeti, a mérés szerint sok még a teendője az MSZP-nek, miután a választók "még nem vették" az új üzeneteket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az MSZP semmit nem fejlődött a 2010 évi veresége óta, ellenzékben még a korrupció gyanús EON ügyben sem tett feljelentést.

Bajnai azért nem hajlandó tárgyalni az MSZP-vel mert nem vállal az MSZP garanciát arra, hogy ha hatalomra kerülnek rendezik végre az ügynök, pártfinanszírozás, közbeszerzések, pályázatok átláthatóságának kérdését, és felszámolják az egyre erősödő oligarchákat. Látszólag többen érintettek lehetnek nem csak a Fideszben, hanem az MSZP-ben is.
kukac50
Mind a két párt élére megbízható közgazdászokat kellene választani, akkor még sikeresek is lehetnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.