Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint nincs közgazdasági magyarázat az Orbán-kormány gazdaságpolitikájára, ami miatt Magyarország mára felélte tartalékait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Most látszik Bajnai aggodalma mennyire jogos volt! Holnap eltolcsi bejelenti, hogy lenyúlják az MNB devizatartalékát, pedig már a jobbos közgazdászok is mondják, hogy bajba kerül az ország, ha a fidesz rezsim nem tér észhez, és nem hagyja békén az MNB tartalékokat.
Még a hátralévő időben nagyon sok bajt fognak okozni ezek a jogi végzettségű unortodox gazdaságirányítóink, főleg ha az MNB-t is kifosztják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Azért dönt nagyon sok jól képzett fiatal a távozás mellett, mert ha 2014-ben el is zavarják Orbánt, az a 2/3 aki ekkora bizalmat adott egy nyilvánvalóan demagóg, megosztó, agresszív intézménynek, ők itt maradnak és bármikor megválaszthatnak egy ugyanilyen diktatórikus, demagóg vezírt. Nap mint nap belebotlana itthon egy ilyen butaságba, hogy tömegével aláírják a rezsi árcsökkentést nem törődve a nyilvánvaló következményekkel, pedig már kiderült mi lett az egészségüggyel, oktatással vizit és tandíj nélkül. Csődbe ment mindkettő. Ugyanígy nem sokára akadozni fog a közmű ellátás.
entero
@bagira: Örülök, ha elégedett vagy az életeddel. Az a kijelentésed, hogy nem szeretnél olyan lenni, mint én, szintén nem baj. Természetes, hogy minden munkára szükség van, ahogy írod is. Azért ha személyesen ismernél, lehet, hogy szeretnél a helyemben lenni, mert az üzleti életben sikerrel tevékenykedni, mások előtt állandó lépéselőnyben lenni, és embereknek normális fizetésért munkát adni nem olyan rossz dolog ám.
entero
@sport50: Nem csak szerintem, persze ne ezen a fórumon keresd a szimpatizánsaimat, itt Fidesz pártinak lenni eleve bűn...
nmaria
@rokker33: Még jó hogy nem szabod meg, ki hova jár, ez nem demokratikus, pedig ti egytől- egyig demokraták vagytok, értem úgy, hogy a hozzád hasonlók.
sport50
@entero: szerintem ez nem politikai nézet kérdése!!!
zipper
@Pilóta: Nem vagyok veled elégedett, az " Édesanyám seje-haj, kendermagos kis libák virágzanak a réten" kezdetű népi kesergődön kívül még a tudományos fokozattal sem rendelkező Wikipédiáig sem jutottál el.
Pedig vannak frissebb slágerek is, mint a " Juhász Oszi nagyobb távot megtett közpénzen tankolva, mint Juliánusz-barát " vagy " Szentté avatják és lovaggá verik Orbántot " esetleg " Vona-katonák búsulnak a sikátorban, mert lányaik leszbik"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.