Szerkezeti reformokat kell végrehajtani Közép- és Kelet-Európa gazdaságaiban a növekedési potenciál emeléséhez és ahhoz is, hogy ezekben a gazdaságokban újraindulhasson a jövedelmi felzárkózás az EU-átlaghoz, mert a térség belátható időn belül nem számíthat külső növekedési lendületre a fejlett uniós partnergazdaságok részéről - áll a Fitch Ratings hétfőn Londonban ismertetett átfogó térségi helyzetértékelésében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Sereghajtók?
Csakis azért mert mesterségesen nyomnak a víz alá bennünket,a nehogy miatt .
Van még egy uniós tagállam mely vízbázisa,Termál,Ivó víz, felszíni folyók ,tavak,tekintetében tud,vagy bír ,emellett az ország területének többb mint 65 %-a mezőgazdaságilag kiemelkedően jó hozamokkal kecsegtetve megművelhető?
Miután alólunk a feldolgozó ipart elprivatizálták a zsivány politikus erők a termelő meg sosem eurokomform.?
amaramaistanna
Ezt tették Orbánék Magyarországgal.A saját hatalmuk megszilárdításával,az alkotmányos jogrend felszámolásával,a zsebeik, és vazallusaik zsebeinek megtömésével foglalkoznak.Miközben "hadban "állnak a kultúrált világgal.Teszik mindezt mélységes cinizmussal.Azok az emberek,akiket a nép választott arra,hogy a nemzetet szolgálják,a népet akarják szolgasorba taszítani.
Alávaló gaztett,amit Orbánék művelnek.Ebből elég volt,ezért felelniük kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.