Benyújtotta a kormány pénteken a parlamentnek a szabálysértési törvény módosítására tett javaslatát, amellyel lehetőséget adna az önkormányzatoknak arra, hogy bizonyos közterületeken megtiltsák az életvitelszerű ott-tartózkodást, vagyis hogy a hajléktalanok ott éljenek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Minden politikus vigyen haza egy hajléktalant és meg lesz oldva a gond.
Azzal,hogy kitiltják vagy eldugják attól még problémaként tovább gondot jelent.
A hajléktalanokat és a munkanélkülieket a Fidesz élve eltemetné,meg a rokkantakat is,hogy a költségvetésbe több pénz maradjon amit szétoszthatnak maguknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@entero: A magyar kereskedő is ugyanezt teszi, ha már itt tartunk de ez ne zavarjon téged.

Ezt a trükköt már akkor is csinálták, mikor azt sem tudtuk, mi az a Tesco.
Roppant gyenge és óvodás színtű próbálkozás csupán a multik lejáratására ez részedről.
entero
@Dr.luigilongo60: Nem akarom lejáratni őket, csak úgy mondtam.
Dr.luigilongo60
@entero: Én is csak úgy mondom, hogy a magyar vállalkozások többsége elmehet a bús picsába, mert a saját önös érdekeiken kívül nem érdekli őket semmi az égvilágon, bármennyire is szeretné Qrbán ennek az ellenkezőjét állítani.

Tiszteletem a kivételeknek, mert azért vannak.
mariaberta
Kívánom a jelenlegi kormány minden tagjának, hogy legyenek hajléktalanok,ismerjék meg, milyen életet szánnak ezeknek a szerencsétlen embereknek.
Könnyű azoknak rendelkezni mások felett, akik azt sem tudják mennyi pénzük van, akik nem máról holnapra élnek.
Igaz, van aki saját magának köszönheti ezt az életet, de nagyon sokan vannak, akik önhibájukon kívűl kerültek ilyen helyzetbe, és bizonyára ők sem úsznak öröm mámorba, hogy az utcán kell élniük.
Soha nem értettem, miért segítünk külföldieken sokszor tehetségünkön felül, amikor az itt élő nyomorultakon nem segítünk?
Az egy osztrákokon kívül, -akik most a hóhelyzetben nyújtottak segítséget- nem hallottam, hogy bármelyik szomszédunktól kaptunk volna valamilyen anyagi támogatást, de ha tévedek világosítsanak fel.
kkalman
Az azért kérdéses, hogy hol van több hajléktalanszálló, mint hajléktalan? Szülővárosomban 1500 hajléktalanra jut 500-600 férőhely, de lehet, hogy ennél kevesebb, a hajléktalanszállásokon. Akkor hol lakik a hajléktalan?
Törölt felhasználó
Biztos dafke azért sem mennek hajléktalanszállóra vagy jobb az utcán megfagyni...:)Aki ilyeneket gondol az az, aki átlép félrefordított fejjel az utcán a "problémák" felett. Sem a nyomorról, sem a kiszolgáltatottságról fogalma sincs és kb egy "ő tehet róla"-val elintézi.
Kívánom az ilyen embereknek, hogy legyen mondjuk 50 évesen rákos, veszítse el a munkáját, a megélhetését, lakását, önbecsülését, a belé rugó társadalomban és a hajléktalanszállón meglopó sorstársaiban bizalmát ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.