Hamis márkajelzésű ruházati termékeket foglaltak le egy vietnami árustól a nyíregyházi piacon - közölte a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője hétfőn az MTI-vel. Dávid Zoltán pénzügyőr főhadnagy elmondta: a szabolcsi megyeszékhely piacán 2013. 04. 14-én (vasárnap) ellenőrzést tartó vámosok hamisított márkájú kabátokat, pólókat, pulóvereket, melegítőket és cipőket találtak a vietnami állampolgárnál, mintegy 700 ezer forint értékben.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Úgyértve három éve lesik, amint feketén árul ???...ez nem körözés inkább bűnpártolás.
Letenye Média
Egy kis bónusz a videóhoz: Hamis márkajelzésű ruházati termékeket foglaltak le egy vietnami árustól a nyíregyházi piacon - közölte a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője hétfőn az MTI-vel. Dávid Zoltán pénzügyőr főhadnagy elmondta: a szabolcsi megyeszékhely piacán 2013.04.14-én (vasárnap) ellenőrzést tartó vámosok hamisított márkájú kabátokat, pólókat, pulóvereket, melegítőket és cipőket találtak a vietnami állampolgárnál, mintegy 700 ezer forint értékben. A külföldi árust a rendőrség őrizetbe vette, mert a személyazonosságát nem lehetett megállapítani, aztán kiderült, hogy három éve körözik, valamint az is, hogy illegálisan tartózkodik Magyarországon. A ruházati termékeket lefoglalták, az árus ellen áru hamis megjelölésének büntette miatt is eljárás indult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.