Kapott kemény kérdéseket, de állta a sarat Orbán Viktor az Európai Néppárt kedd esti frakcióülésén, és a végén még meg is tapsolták. A magyar kormányfő a hvg.hu forrása szerint részben José Manuel Barrsóra fogta a sokat vitatott magyar jogszabályokat, részben pedig igyekezett aláásni Viviane Reding pozícióit. Utóbbi azért is fontos, mert a brüsszeli híresztelések szerint a luxemburgi biztos épp azért kritizálja Orbánt, mert jövőre az Európai Bizottság elnöke szeretne lenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Saját "fészkében" még csak-csak el van, és megmagyarázza a megmagyarázhatatlant, de élesbe, az EP ülésen nem mer kiállni megvédeni saját és pártja baromságát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
@kedwes: Amit idéztél, nyílt beismerése hazugságainak.
kedwes
@lajospapa: Így van! De senkit nem érdekel!
zipper
...mint a rajtakapott kisebbségi:

- ki volt ?
- nem én, hanem a Józsi.
- ki az a Józsi ?
- nem tudom, de nem én...
soljanka
Ezek ott Európában igazán megtanulhatnák végre, hogy mindenki fordítva ül a lovon.
zipper
@soljanka: az a gond, hogy Európában nem ugyanazokat a dakota-mondásokat ismerik, mint Felcsúton...
spu00
Mit gondolnak miért van az , hogy az EU csak juni-juliusra ígéri a módosítás feldolgozását, s már ennek hiányában is úgy támadja a magyar kormányt, mint ha tudná miről van szó ? Ez egyértelműen e kettős mérce hivatalos alkalmazása, melynek alapját a magyar ellenzék előzetes, s elfogadott kritikájának elvtelen ismétlésének szajkózása, ami beismerése, hogy kit szeretnének látni a 2014-s választás után.De van egy bökkenő, a magyar választók akik 45+12 év égetése után nem az EU kívánságát fogja teljesíteni.Ha valaki figyelte a mai történéseket, akkor láthatta, hogy nem is volt napirenden a magyar fél hozzá szólási lehetősége. Akkor Orbán miért félt volna elmenni ? Önöknek semmi sem drága, ha dehonesztálni kell? Ha figyeltek, Orbán soha sem félt az ország érdekében való megjelenéstől, s mindig kiállt az ország érdekéért. Ő nem testesíti meg az ellenséges- ellenzék értékrendjét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.