Magyarország a többi európai nemzet harcát vívja a brüsszeli "jakobinus konvenció" ellen, szégyen, hogy Európa országai nem sorakoznak fel mellette - írja Gerald Warner konzervatív újságíró. Szerinte az euroszkeptikusok élén Margaret Thatcher helyét Orbán Viktor foglalta el. Azon a napon, amikor Margaret Thatcher volt brit kormányfő meghalt, az euroszkeptikus politikai erők karmesteri pálcáját, amelyet elejtett kezéből, egy másik politikus vette fel. Orbán Viktor magyar miniszterelnök rádióinterjújában kijelentette, hogy liberális, baloldali és zöld pari politikusok egymásra licitálva, nyakukon kidagadt erekkel üvöltöznek a magyar kormánnyal szemben folytatott vitájukban. Ezzel csak azt mondta ki, amit mindannyian tudunk, mégis furcsa hallani az igazságot egy uniós tagország vezetőjétől - kezdi a Magyarország körül kialakult európai vita értékelését Gerald Warner a Scotland on Sundayban megjelent publicisztikájában.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@Green Bloke: Tudtam, hogy a hsz.-som nem tetszik a fanoknak, igy Neked sem...
Maradj csak Fideszes - rabszolga...:)))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@hallgatag: Nem bánt! :-)) Olyan szelíd mackó... :-))
Patrióta1
@hallgatag: Miért nem mentek privátba beszélgetni a hülyeségeteket?
hallgatag
@Patrióta1: Neked nem osztottunk lapot, és nem kötelezö itt lenned...:)
Patrióta1
@hallgatag: Kemény vagy! De az előbb Te dumáltál itt az egyik kommentelőnek, hogy a cikkhez szóljon hozzá nem?
kukac50
Nem Magyarország ellen , hanem Orbán és alattvalói ellen akik törvényellenes, Nép ellenes törvényeket megszavaztak. Nem értik a politikusok,hogy Ők az oka mindennek.
Képtelenek Orbánnak megmagyarázni,hogy fordítva ülnek a lovon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.